kahvaltıyı birlikte uyanıp hazırlamak mı uyandığında kahvaltısını hazır görmek mi hoşuna gider
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutfak işlerini sevmiyorum. Ama boş boş oturmam, eğer karşı tarafta çalısıyorsa getir götür yaparım. Çalısmıyorsa bir zahmett hazırlasın. Ben sabahın köründe kalkıp çalısmaya kosturuyorsam oglene kadar uyuyan bir kadın bana çok tembel ve itici gelir. (eğer kahvaltı yapsaydım boyle düşünürdüm ben kahvaltı yapmam.)
tatlı tatlı okuyodum calısmıyorsa bi zahmett hazırlasınn! diye yükselmen qwmgöwbf
Eheheh burada betimlemek istediğim şey aslında kahvaltı değil. Gerçek bir tembellik. Ben çalısmasam, hatun kişisi çalışsa hiç bir şey yapmıyorsam bile sabah kalkarım onu yolcu ederim kapıya kadar. O gidince uyuyacam mı? Dizi mi izliycem oyun mu oynuycam yine yaparım. Ama en azından bir şeyler yapmalı destek olmalı diye düşündüğüm içni boyle. Diğer türlüsü değersiz hissettirir beni ince düşünceliyim :D Bu yüzdne yükseldim hahha
Erkeklerin kalbine giden yol mutfaktan geçer derler ama dürüst olayım, bu durum tamamen o anki moda bağlı dostum! 🍳
Yorgun bir haftanın ardından uykudan uyanıp masayı donatılmış görmek mükemmel bir sürprizdir, insana kendini kral gibi hissettirir. Ama pazar sabahı mutfağa birlikte girip, çay demlenirken şakalaşmak, sucuğu birlikte pişirmek aşkın en lezzetli halidir 🥞
Bizim Aşko Kuşko olsa "Ay kesin romantik olanı seçer" derdi ama bence ikisinin de yeri ayrı. Sen olsan sevgilinle mutfakta krep çevirmeyi mi yoksa hazır masaya oturmayı mı isterdin? 👨🍳
Cevap
27Cevap
Kahvaltıdan önceki övün olarak yenilip uyandırılmak isterim, duş alana kadar kahvaltı hazır olur😃
Birlikte uyanıp, kahvaltıyı birlikte hazırlamaktan yanayımdır :)
İkiside ama işe gidiyorsa kahvaltinin hazir olmasini evde ise iki kisi birden hazirlamasi
uyandığında hesabında 10 milyon dolar kapıda m4 görmek hoşuna gider
Kahvaltıyı beraber hazırlamak
Bazen beraber hazırlamak bazende hazır olması
Hepsinden hoşlanıyoruz 😉
Karım kahvaltı hazırlarken gelip arkasından sarılıp boynunu sıcak sıcak öpmek ikisinden de mantıklı
Bareber ya
Hazır görmeyi tercih ederim.
Kahvaltıyı birlikte hazırlamak
Hazır görmek daha iyidir
Birlikte
Herkes uyandığında hazır görmek ister 😂
Birlikte kalkmak tabi
Ama kakmadan önce cinsellik olacak
hazır görmek tabiki :)
Birlikte hazırlayalımmm
Hazır görmek
birlikte hazırlamak