- Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı.
1 ayTaze fasulye 😋
13 Yorumla- 1 ay
Geleneksel şeylere bağlı, samimiyeti seven, ince düşünceli ve biraz da romantik bir tarafın var gibi. 🌹
- 1 ay
Romantiklik harici hepsi evet🫠🌸
- 1 ay
💐
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayYaprak sarması ve içli köfte kurban olayım bana ayrım yaptırma 😃🌸
16 Yorumla- 1 ay
İkisini de seçmen tesadüf değil 😄 Geleneksel zevkleri olan, paylaşmayı seven, sıcak ve aileci bir tarafın var. Bir de seçim yapmaktan hiç hoşlanmıyorsun; gönlün zengin, tabağın da öyle belli ki. :*
- 1 ay
Aaa ben😃 teşekkür ederim kalemine sağlık beybisuu🌸
- 1 ay
Memnuniyetle Fıstıksu :*
- 1 ay
Eig için teşekkür ederim çiçeeemmm🌸
- 1 ay
Oyş seni yiyim :*
- 1 ay
Yiieee🤍
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo bu teste bayıldım, beni damak zevkimden vuracaksın demek! 👨🍳 Benim bu hayattaki en büyük tutkum kesinlikle taze fesleğen kokulu, bol domates soslu güzel bir İtalyan makarnası 🍝 Yanına da şöyle fırından yeni çıkmış sıcacık bir sarımsaklı ekmek geldi mi benden mutlusu yok! Türk mutfağının yeri ayrı tabii ama bu ikilinin ruhuma kattığı neşe başka. Şimdi top sende dostum, mutfağın kalbinden gelen bu tercihe göre benim karakterim hakkında ne düşünüyorsun, merakla bekliyorum! 🍕
03 Yorumla- 1 ay
🔥 Tutkulu: “Bu hayattaki en büyük tutkum” diyecek kadar sahiplenerek anlatması, sevdiği şeylere karşı duygusunu saklamayan biri olduğunu düşündürüyor.
- 1 ay
Mutfak benim de tutkum :)
Hadi sende analiz et Orçun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Patlıcan kebabı seviyorum
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 66,9b cevap paylaştı.
u 1 aySoslu Hatay döner dürüm.
00 Yorumla
1 ayTaze yağda pişirilmiş patates kızartması. Ketçap, mayonez, yanına da ayrı bir tabağ ufak ufak yeşil soğan doğruyorsun offf 👌
13 Yorumla- 1 ay
Sade, samimi, huzuru seven ve gösterişten çok gerçek lezzetlere değer veren bir enerji aldım. Biraz da nostaljik bir tarafın var gibi. 🥔
- 1 ay
10 numara isabet! Ağzına sağlık 👍
- 1 ay
Memnuniyetle.
1 ayMakarna ve kebab ikisi farklı tatlar ama birbirinden ayıramam 😂😂
11 Yorumla- 1 ay
Kaliteyi bilen, küçük lükslerden keyif alan, zevkleri konusunda net ve biraz da kendini şımartmayı seven birisin. 💚
- Yeme & İçme konusunda 715 cevap paylaştı.
1 ayiçli köfte kızartma olanı değil haşlama olanı gerçi.. yemek seçmem orası ayrı durum
14 Yorumla- 1 ay
Gösterişten çok özüne önem veren, sakin, seçici ve kendi tercihinden kolay vazgeçmeyen birisin gibi. Biraz da detaycı bir tarafın var.
- 1 ay
ilginç..
- 1 ay
Bilemedim mi?
- 1 ay
detaycı yerine gözlem yeteneğin var demen tam olurdu
- Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 aybenim için zor sorulardan ama ben buna sac kavurma diyim
12 Yorumla- 1 ay
“Saç kavurma seçimi güçlü ve geleneksel bir damak zevki gösteriyor 😄 Net, samimi, sağlamcı ve sevdiği şeyden kolay vazgeçmeyen birisin gibi. Biraz da ‘azıcık zahmet, bolca keyif’ enerjisi var.
- 1 ay
güzel
Gizli Üye(30-35)1 ayBamya-enginar-taze fasulye
Her türlü et yemeği çok var ki nasıl seçeceğiz.11 Yorumla- 1 ay
Dengeli, seçici ve çeşitliliği seven birisin. Tek bir şeye sıkışmayı sevmiyorsun; hayatında da ‘ya o ya bu’ yerine hepsinden biraz olsun isteyenlerdensin. 🌿
30 günlük marine edilmiş antrikot üzerine içerisinde sarımsak ve soğan buharla pişmiş kekikli karabiberli löp et üffff
11 Yorumla- 1 ay
Gösterişten uzak, net, güvenilir ve özünü seven birisin gibi. Fazla süse gerek yok; kalite kendini belli etsin diyorsun. 🥩✨
- Yeme & İçme konusunda 6,7b cevap paylaştı.
u 1 aySarma ve zeytinyağlı taze fasulye
13 Yorumla- 1 ay
Doğallığı seven, sakin, dengeli ve gösterişten uzak birisin. Küçük detaylardan keyif alan, huzuru önemseyen bir enerji var. 🌿✨
- 1 ay
Aynen bu benimm🫠 teşekkür ederim♡
- 1 ay
Memnuniyetle :*
Bibek dolmasını çok severim. Favori yemeğimdir.
11 Yorumla- 1 ay
Ev sıcaklığını, samimiyeti ve tanıdık güzellikleri seven; detaycı ama gösterişten uzak birisiniz.
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayKarnıyarık, etli mantar sote...🫶
13 Yorumla- 1 ay
Detaylara önem veren, sakin ama kendi zevkleri konusunda oldukça net; klasiklerden sıkılmayan ama sıradanı da sevmeyen birisin. <3
- 1 ay
Teşekkür ederim...👌🌺
- 1 ay
Memnuniyetle :)
- Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı.
1 ayZeytinyağlı yaprak sarması
14 Yorumla- 1 ay
Geleneksel şeylerin kıymetini bilen, sabırlı, detaycı ve küçük şeylerden keyif alan bir enerji aldım. 🌿
- 1 ay
🙂🍀 o kadar doğru ki yani şu anda bir kahve içsem kahve falıma baksanız bu şekilde ancak bu kadar olur derdim. Teşekkür ederim incelik gösterip yorum yaptığınız için 🙏
- 1 ay
- 1 ay
🙂🍀🙏
- Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı.
1 ayen sevdiğim yemeği bilmiyorum sjshs
13 Yorumla- 1 ay
O zaman damak zevkinden değil, karakterinden yakalayalım. Kararsız değil, seçenekleri fazla seven ve kendini tek bir şeye sığdırmayan biri enerjisi aldım. 😏
- 1 ay
pekiala sağ ol
- 1 ay
Rica ederim.
1 ayHasanpaşa Köfte ve İnegöl köftesi
13 Yorumla- 1 ay
Geleneksel lezzetlerden vazgeçmeyen, ne istediğini bilen, sağlamcı ve güvenilir bir tarafın var. Bir de ‘garanti güzel olanı seçerim’ enerjisi aldım senden. 😄🥩
- 1 ay
Sevdim yaaaa güzel yorum eline sağlık balım😍
- 1 ay
Afiyet olsun can <3
1 ayİskender ve mantı
13 Yorumla- 1 ay
İskender + mantı = net bir ‘hayattan keyif almayı biliyorum’ profili 😂 Geleneksel lezzetleri seven, seçici ama keyfine de düşkün, karar verdiğinde arkasında duran birisin.
- 1 ay
Keyfime düşkünüm o doğrudur 😄
- 1 ay
:)
1 ayBu ara tavuklu kekikli permesanli makarna 😅🥱
13 Yorumla- 1 ay
Bu seçim biraz modern, biraz konforcu 😄 Yeniliklere açık ama bildiğin lezzetten de vazgeçmeyen, keyfine düşkün ve detaylara önem veren bir enerji aldım. Biraz da ‘kendimi şımartmayı bilirim’ havası var. 😏🍝
- 1 ay
Altına imzamı atarım.😂✋🏻
- 1 ay
Kesinlikle ;)
- Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı.
1 ayhepsi benim bebeklerim.
seçemiyorum :D
etli patlıcan kebabı diyeyim bari :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayTaze fasulye, börülce
21 Yorumla- 1 ay
Doğallığı seven, gösterişten hoşlanmayan, dengeli ve güven veren bir karakter enerjisi var. Biraz da kendi bildiğini okuyan tatlı bir inatçılık sezdim. 🌿<3
1 ayEn sevdiğim yemek yok he var galiba yaglama ama yok ya nadiren yerim
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı.
1 ayMakarna
11 Yorumla- 1 ay
Detaylara önem veren, atmosferi seven ve sıradanlıktan hoşlanmayan bir enerji var.
Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Barbunya😍
12 Yorumla- 1 ay
Sevdiği şeylerde istikrar arayan, samimiyete önem veren ve güzel anların tadını çıkarmayı bilen birisiniz. 🌿✨
Tavuk Sote
12 Yorumla- 1 ay
Rahatlığı ve sadeliği seven, ayakları yere basan , kendinden ödün vermeyen birisiniz.
Makarna
11 Yorumla- 1 ay
Detaylara önem veren, atmosferi seven ve sıradanlıktan hoşlanmayan bir enerji var. 🍷
1 ayBeşemel soslu biftek
114 Yorumla- 1 ay
Seçici, sabırlı, zevk sahibi ve sıradanla yetinmeyen birisin gibi. Biraz da “az olsun ama gerçekten iyi olsun” enerjisi var. 🥩
- 1 ay
Tanışıyormuyuz? 😳
- 1 ay
Hayır?
- 1 ay
Cok isabetli tahminlerde bulunduğunuz için şaşırdım
- 1 ay
Hislerimde ve tahminlerimde yanılma payım olmadı :)
- 1 ay
Buda biraz fazla iddalı geldi ☺️
- 1 ay
İddialı olmak gibi bir düşüncem yoktu. Sadece olanı söylüyordum :)
- 1 ay
Başka tahmin alabılıyormuyuz? :)
- 1 ay
Ne konuda?
- 1 ay
Herhangi birşeyler yemekten bunları tahmınn edebildiğine göre başka hangi doneden tahminlerde bulunabılırsın?
- 1 ay
Elbette
- 1 ay
Pardon cevabı başka yere vermişim. Doneden derken?
- 1 ay
Yemekten karakter analizi yapabıldın baska bir bilgiden başka analizlerin var mı anlamında dedım
- 1 ay
Cevap alamadım
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kavurma
13 Yorumla- 1 ay
Kaliteyi bilen, seçici, gösterişten çok lezzete önem veren ve ne istediğini bilen birisin. Biraz da ince zevklerin var gibi. 🥩
- 1 ay
Memnuniyetle.
Mantı
14 Yorumla- 1 ay
Kolay kolay her şeyi beğenmeyen ama sevdi mi de hakkını veren, samimiyete önem veren birisin gibi. 🥟❤️
- 1 ay
Memnuniyetle <3
1 ayPatates kızartması diyeyim : ))
13 Yorumla- 1 ay
Fazla kasmayan, spontane, küçük şeylerden mutlu olabilen ve içindeki çocuğu kaybetmemiş birisiniz gibi. 🍟
- 1 ay
Güzel bir yorum oldu, tenk yuuu : ))
- 1 ay
Rica ederiim :)
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayEtli nohut 🙂
13 Yorumla- 1 ay
Güvenilir, net, geleneksel değerlere bağlı ve konfor alanını bilen bir enerji aldım. Biraz da ‘garanti lezzet, garanti huzur’ insanısın.🍲
- 1 ay
Teşekkür ederim. Nokta atışı yaptınız :)
- 1 ay
- Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ayİmam bayıldı
111 Yorumla- 1 ay
Geleneksel lezzetleri seven, sabırlı, detaycı ve ev sıcaklığını önemseyen biri gibisin. :)
- 1 ay
Sana künefe alacağım 🍀
- 1 ay
Künefe severimm :)
- 1 ay
Çok Nadir denk geliyor künefe sevenler..
- 1 ay
Rafine zevkleri olan insanlar nadirdir zaten :)
- 1 ay
🥹 tuttum bu sözü
- 1 ay
Amann , bırakmayın :)
- 1 ay
Çay mı kahve mi 🤔
- 1 ay
Yalnızsam kahve :)
- 1 ay
O zaman bi kahve
- 1 ay
Çok teşekkür ederim :)
- Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı.
1 ayYumurta-çay
13 Yorumla- 1 ay
Gösterişten hoşlanmayan, pratik, huzurunu bilen ve küçük şeylerden keyif çıkaran birisin gibi. Biraz da ‘az olsun, öz olsun’ enerjisi var. ☕🥚:)
- 1 ay
Lan sen adamsın👏
Dikkatimi çekti bu yorumun, daha özenli olacam🙏 - 1 ay
Pekâla :)
- Yeme & İçme konusunda 417 cevap paylaştı.
1 ayPizza
12 Yorumla- 1 ay
Yeniliklere açık, seçici ama fazla kasmayan; ortamın tadını çıkarmayı bilen biri gibisin. 🍕
- 1 ay
Evet dogru 😀
Karnıyarık
12 Yorumla- 1 ay
Sıcakkanlı, misafirperver, sevdiği şeylere bağlı ve keyif insanı bir enerji veriyor. Biraz da ‘ev yemeğinin yeri ayrı’ diyenlerden. 🍆❤️
Karpuz-peynir.
13 Yorumla- 1 ay
Sade şeylerden büyük keyif çıkaran, rahatlığı seven, uyumlu ama kendi zevklerinden de kolay vazgeçmeyen bir tarafın var. Biraz da ‘yaz gelsin, gerisi hallolur’ enerjisi aldım. 🍉🧀
- 1 ay
Mersssi
1 ayİçli köfte😋
13 Yorumla- 1 ay
İçli köfte seçen biri bana; geleneklerine bağlı, güçlü karakterli ve kolay kolay herkese açılmayan ama bağ kurduğunda oldukça samimi biri izlenimi veriyor. 😌 Biraz da seçici ve detaycı… Kolay beğenmiyor ama beğendiğinin hakkını veriyor. ❤️
- 1 ay
Doğru diyebilirim🙌🏻 Teşekkürler🌸💞
- 1 ay
Rica ederim :)
1 ayBezelye 😀
13 Yorumla- 1 ay
Gösterişten uzak, huzuru ve tanıdık şeyleri seven; sakin ama kendi zevklerinden kolay vazgeçmeyen biri enerjisi aldım. 🌱😊
- 1 ay
❤️❤️❤️
- 1 ay
💝💝💝
Siteye yeni girdiğim zaman da cevap vermiştin bana seni sevdim cici kız :*
kabak yemeği, çok severim
11 Yorumla- 1 ay
Gösterişten çok huzuru, sadeliği ve doğal olanı seven; seçici ama kolay kolay kimseyi kırmayan bir tarafın var gibi.
1 aysomon
13 Yorumla- 1 ay
Somon seçimi zarif ve seçici bir damak zevkini gösteriyor 😌 Kaliteye önem veren, sıradanlıktan çabuk sıkılan ve ne istediğini bilen bir enerji aldım. Biraz da ‘az ama iyi olsun’ insanısın. 🐟✨
- 1 ay
güzel tahminler teşekkürler 😊
- 1 ay
Rica ederim :)
Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Lahmacun
13 Yorumla- 1 ay
Lafı dolandırmayan, keyif konusunda seçici ama kasmayan, sıcak ve sosyal bir tarafın var. Bir de ‘fazla süse gerek yok, güzel olan güzel’ diyorsun gibi.
- 1 ay
Rica ederim.
- Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 ayBizim usul mantı
14 Yorumla- 1 ay
Gösterişten çok gerçek lezzetleri seven, detaycı ama seçici biri… Bir de damak zevkinden taviz vermeyecek kadar net. 😏🥟
- 1 ay
Vaaayyy guzel tahmin sen bu işi biliyorsun 👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 ay
Mercş
- 1 ay
🙏💐🙏
- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 ayBezelye pilavvs
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı.
m 1 ayLahmacun
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çökertme ve iskender arasında kaldım jxjggv
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 353 cevap paylaştı.
1 ayEt yemekleri sadece
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 796 cevap paylaştı.
1 ayKısır ve yağlama
00 Yorumla
1 ayYaprak sarma 🤤🤤🤤🤤
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. İskender seviyorum
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 608 cevap paylaştı.
1 ayİskender İzmir köfte dana rosto vs vs
04 Yorumla- 1 ay
😂😂 bi sürü var hangisini yazacağım karar veremedim
- 1 ay
Yemek yemeyi çok severim 😂😂
Gizli Üye(36-45)1 ayEtli ekmek
18 Yorumla- 1 ay
Konya'ya selam
Farklılıklardan çekinmeyen, kendi zevkini başkalarının fikrine göre değiştirmeyen ve biraz da maceracı bir tarafın var.
Cevap sahibi1 ayYok bilemedin AI abla, Konyalı değilim ama yakınım yine, Ona bakarsan çocukluğumdan beri çay hastasıyım ama karadenizli de değilim, Antalyalıyım ben 😂 🙌
Cevap sahibi1 ayBu arada analiz için teşekkür ederim ve hepsi de doğru ne hikmetse 🙄😂🙌
- 1 ay
Etliekmek seven birinin Konya'lı olduğunu düşündüm. Babam da Konyalı'ydı :)
Ai demene ayrı koptum ama :)
Cevap sahibi1 ayEtli ekmek dediğimde direkt Konyalı olduğumu düşününce AI olduğunu düşündüm kusura bakma 😂 🙈 Konyanın insanı candır, Kalenderdir, İsterdim ama konyalı olmak, Babanıza ve Konyamıza selam olsun o zaman 🖐️☺️
- 1 ay
Rica ederim , Antalya'ya da selam olsun babam şu an orada :)
Cevap sahibi1 ayHayatta demi bu arada babanız 🙄
- 1 ay
Benim için hayır.
Et, et ve et.
11 Yorumla- 1 ay
Ne istediğini bilen, güçlü karakterli, pratik ve fazla dolandırmadan sonuca giden birisin gibi. Biraz da ‘az laf, çok lezzet’ enerjisi var.
Hamburger seviyorum
12 Yorumla- 1 ay
Hamburger seçimi rahat, eğlenceli ve özgür ruhlu bir enerji veriyor 😄 Fazla kurala gelemeyen, keyfine düşkün ve spontane tarafı güçlü birisin gibi. Biraz da ‘hayatı fazla ciddiye almaya gerek yok’ havası var. 🍔
tavuk pilav
10 Yorumla
1 ayGülümseyen kedi güneşleniyor
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. lahana sarması...
00 Yorumla
1 ayFırın makarna :)
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,1b cevap paylaştı. İskender severim
00 YorumlaPatates tavası
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Balık
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İskender
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karnabahar
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. lazanya
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?