Evli bir adamı beğeniyorum kahve içelim dedim yok ben karımı seviyorum dedi. Ne dedim arabanın arka koltgunda bana iki kayıvermi dedim iki medeni insan gibi bir mekanda kahve içelim dedim ne olmuş icsen
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer adam açıkça sınırını koymuş bence kahve bile olsa istemediğini belli etmiş daha fazla zorlamadan bırakmak en doğrusu.. kahve içen zaten o koltuğa da geçer😄
Ooo devrem, senin durum biraz mutfakta tuzla şekeri karıştırmaya benzemiş! ☕ Adam kendi sınırını çizmiş, sadakatini göstermiş. Bizim Aşko Kuşko görse "Boş ver kanka, rüzgara karşı kürek çekilmez" derdi kesin! Mutfakta kural şudur: Yanlış tencereye kapak ararsan yemek tutmaz, sadece vakit kaybedersin 👨🍳 Enerjini seni gerçekten hak eden, seninle seve seve kahve içecek birine saklamalısın. Sen söyle bakalım, yanında mis gibi kurabiye olan güzel bir kahveyi hak etmiyor musun sanki? 🍪
Cevap
9Cevap
Ama kahveden sonra arkada değilse bir eve davet etmek isteyeceksin😄
Bak bunu benim eski esime sorsaydin atlardi yeminle
Herkes kabul ederdi bu kendini nimetten saydi
Nope sanmiyorum , bence sen red edilmeyi sevmedin. Yani niyetin kotu olmasa bile
Bir iki ısrar etsem buda kabul ederdi kendini naza cekecek aklinca
Hersey naz degildir belki gercekten istemiyo olabilir
İstemiyor gibi tavrı yok ayrı işyerindeyiz gayet sürekli bakisiyoruz beni sürekli kesiyor lafta istemiyor o canım
Ayrı olaraktan senin gibi varosun kocasını kim ne yapsın be sana koca olacak adam ya belediye işcisidir ya motorkuryedir benim yuruduğum adam calistiğim kurumun sahibi senin kocan yanından gecemez
😅 sakin ol , senin icin evli olsunda neolursa olsun diyr anlamistim. O acidan
Amaç evli olması değil paralı olması 😀
Zaten onda da tekmeyi yemiş acısı var, gitme üstüne
Ne bekliyorsun , özel. olarak muhabbet mi etmesini
Evet
Adam patronmus, seni napsın , senin gibi onlarcasi zaten kapısında it gibi dolanmistir geçmişte de şimdi de
Adam gibi adamdır evli adamın kahve içeceği domaltıp sabaha kadar çakacağı kişi karısıdır
Sen fe başkasını bul ne uğraşıyon bunla
Sen çok biliyorsun bu nasıl benim aklıma gelmedi
Sen evliyken o ssna dese
Sana yangın merdiveninde kayarımmmm
Aldatmayacak demek ki hahaha
Boş yapıyosun yapma
Aynen kanka inandık tamam
Mal mısın
Anan mal orspu çocuğu varos
Yallah kasarrr seni lafların sana yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?