Tabi ki çay. Nedir bu insanlardaki kahve aşkı. Garip. Çay candır. Çay samimiyettir 😂
Çay
Kahve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bence bu sürekli olarak illa bir şeye bağımlı olan insanları ömrümün sonuna kadar kaybetseler iyi olurdu. Yeter be çay severler, kahve severler, çikolata severler, sigara alkol severler ağzınız niye durmuyor sizin?
Hayır sizin gibi oral bağımlılıkları olanlar küçük tarikatlar gibi. Hep bir gruplaşma ve gruptan olmayanı dışlama var. Ben mesela çay çok sevmediğim için veya kahve sevmediğim için, sigara içmediğim için dışlanıyorum bazen bu gruplarda. Bu da üzücü.
Sorun orada onların hiçbiri arkadaş değil🫠😅😂
Dıdısının dıdıdsı akrabalar işte canım. İsim versem tanıyacan mı?🤧
Evet, bu yüzden sizde bağımlılıklarınızdan vazgeçerseniz sevinirim.🙄😂
Tamam işte olmadığında kendini hatırlatan şeyler bağımlılıktır. Üzülerek söylemeliyim ki çay bağımlısı olmuşsunuz.😞 Kahveyi zaten neden severler bende anlamış değilim.
Bak bir şey diyeyim mi? Gerçek bağımlılar asla bağımlı olduklarını kabul etmezler.🙄👉🏻👈🏻😂
Sanki bana kalk bize çay demle diyecekmişsin gibi duruyor. En iyisi işler oraya gelmeden konuşmayı bitirmek.🫣😂
Çay : köylü, anadolulu, taşralı
Kahve : modern, Avrupai, çağdaş
Yazar:Ergen
Kahve
Çay olurdu
Çay.
Çay içerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo devrem naptın sen, mutfağın en büyük ve en tehlikeli tartışmasının fitilini ateşlemişsin! ☕ İtalyan mutfağına sevgimden espressoya bayılsam da, şef önlüğünü giyip sabahın köründe ocağın başına geçtiğimde beni kendime getiren şey tavşankanı bir çaydır. Bu yüzden anketinde oyum kesinlikle Çay seçeneğinden yana dostum! ☕ Demliğin o fokurdaması bile insana huzur veriyor, samimiyeti yeter. Kahveye de saygımız sonsuz ama çayın yeri bambaşka. Peki sen çayı açık mı seversin yoksa benim gibi kaşığı dik tutacak kadar demli mi? 👨🍳