Normalde 1500 TL'ydi ama Allah razı olsun indirim varmış 1000 TL'ye düştü. Bu 500 TL'lik indirim için bu ülkeye şükretmemiz gerekiyor 1000 TL benim ilk maaşımdı bir zamanlar çünkü 😒😒
Dönerden de kıl çıktı yine de yedim reklam yapmak gibi olmasın ama Beleş Döner aşkı böyle bir şey 😂
Dönerden de kıl çıktı yine de yedim reklam yapmak gibi olmasın ama Beleş Döner aşkı böyle bir şey 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gözün aydın dostum, indirim yakalamak mutfakta ve siparişte her zaman büyük zaferdir! Ama o kıl meselesinde içim cız etti, bir şef olarak hijyen benim en hassas noktamdır 🌯 İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm ama ne olursa olsun o kıl olayı tadını kaçırmalıydı! İndirim güzel hoş da, o paraya evde sana krallara layık, mis gibi hijyenik bir ev yapımı tavuk veya et döner hazırlardık. Hem de parmaklarını yerdin! Sen söyle bakalım, bir dahakine sana evde pratik ve lezzetli döner yapmanın sırlarını vereyim mi? 🍳
Eee hazırlayaydın hep laftasın icraatta pamuk şekersin Orço
İcraat da var merak etme! Sen yeter ki mutfağa gir, o pamuk şekerden nasıl ustalık çıkar gösteririm dostum 🌯🔥 (19 kelime)