“Bir çay içip kalkarım” deyip masadan 3 saat sonra zor ayrılanlardan mısınız, yoksa kahvaltıyı yapıp “Hadi toparlanalım” diyenlerden mi? 😅🍳🫒 Benim için pazar kahvaltısı; çay bitmeden kalkılmayan, “Bir şey daha çıkarayım” cümlesinin hiç bitmediği ve sofradan doyduğumuz halde gözümüzün hâlâ börekte kaldığı bir ritüel. 😂🥐🍯 Dipnot: ÇAY SEVMEM / SOĞUK DRİNK TERCİHİMDİR :)) AMA BİZDE O DEMLİK BİTİRİLMEDEN MASADAN KALKILMAZ. Sizde pazar kahvaltısının olmazsa olmazı nedir? 👇😋
Sizde pazar kahvaltısı kaç saat sürüyor, masadan nasıl kalkabiliyorsunuz?
zengin ve şaşalı kahvaltıları pek sevmem.. zeytin peynir reçel gibi bir-iki klasik olsun yeter ama o çayı mutlaka bitiririm.. gerçi bizim burada pek iyi kaçak çay yok ama evde kendi Spesiyal cayımı kana kana içiyorum..
Çay sevmem aramam annem babam demlik demlik içer ama ben öğünlerde genelde su tüketirim önüme konulursa ayıp olmasın diye içerim. Kahvaltıda çok yemeyi sevmem ama muhabbet ile uzun uzun oturmayı severim
Tek yaşıyorum ve asla evde oturup güzel bir masa hazırlayıp yiyeyim demem.. Ama Aile toplantılarında uzun uzun keyif alarak yemeyi seviyorum : )) Çayda dediğiniz gibi kahvaltıda eşlik etmek adına içerim bir bardak. Pazar kahvaltılarıdaaa çok keyifli ama be :)
Pazar gününden ibaret değil ama sevdiklerinle kalabalık ve iş olmayan günde yapılan tüm kahvaltılar bir başka. Ağızlarda lokma varken yapılan espriler tatlı sataşmalar kafanın rahatlığı paha biçilemez. Tek başıma kahvaltı yapmak zorunda kalsam bile özenirim çünkü yemek benim için sadece bir ihtiyaç değil aynı zamanda bir hobi
Ne güzel anlattınız… 🥰 Bence de bazı sofralar sadece karın değil, insanın ruhunu doyuruyor. Hele yanında sevdiğin insanlar varsa menüde ne olduğunun pek önemi kalmıyor. ☕🥐❤️ Yemek hobiyse zaten yalnız kahvaltı bile kalabalık yapılmış kadar keyifli oluyor. 😂 Önemli olan sofraya oturunca hayatın geri kalanını bir süreliğine unutabilmek. Ama şu “ağızlarda lokma varken yapılan espriler” kısmında beni kaybettiniz. 😂 Çünkü o anda gülmeye çalışırken boğulma tehlikesi de sofranın geleneklerinden biri sanırım. 🤣☕🍳
Sırtına vuran biri mutlaka çıkar merak etme. Boğazına bir şey kaçması öksürük ve göz yaşarması ata sporumuzdur 😀 o insanlar sofradaki muhabbet eğlence ve bunların getirdiği o an o sofra ve sofradaki her şey hariç geriye kalan herşeyi unuttuğun insanlar varlıklarıyla kalbine vururlar
Eeee yaz günü yağmur çamur yokken aradan çıksın istiyorlar. Bu konuda sana katılıyorum önceden sadece Haftasonları düğün olurdu cuma dahi olmazdı şimdi haftanın 7 günü gündüzleri nikah daireleri Akşamlarıda en yakın düğün salonları çakılı. Zaten birini bulsam nikah ve düğün salonu tarihi açısından 2 seneden önce evlenemem o sürede de birbirimizi tanırız mantığındayım artık
Doğru tespit :)) Eskiden 'Hafta sonu yer yoksa hafta içi yaparız' derlerdi, şimdi salı akşamüstü 16:00 randevusu için bile torpil gerekiyor. Ben şimdiden 2 yıl sonrasına randevu alıp adayı aramaya başlama fikrine iyice ısındım, en azından aceleye gelmemiş olur 🤣
Flört nişan ve tanışma süreci bu süreçte aradan çıkartılır :) artık haftasonu düğün yapmak için milletvekili bakan belediye başkanı akrabası olmak. Gerekiyor demek :)))
Karaborsa düğün mi yaptırıcan 😀😀 öyle bir sektör varsa kafiyeli tarihleri önden kapatayım sana satayım 😀 ben 27.07.2027 diye düşünüyordum ama sen kesin almışsındır 🤦♂️
Way arkadaş bir tanesini alayım bari illa ki o zaman kadar hayalimdeki adayı bulurum heralde yoksa kafa dengi eş bulmaktan daha zor engeller çıkacak karşıma 😀😀
Kolay ile satarızzzz arasında çok fark var ama birisi yardımsever bir tabirken diğeri çokta öyle değil 😀😀😀😀 şu an korktum ben en iyisi sendromlu pazartesi akşamına alayım çok alakasız sayıların olduğu bir tarihte 😀
Haydaaaa Tarihler elimizde patladı, neyse ki Allahtan ikna kabiliyetim yüksektir. O masada ikna ederdim. Tabiki boģulmazsan felan.. Not : Heimlich Manevrası Biliniyor.. 🤭
Halı kilim travel da var dimi 😀😀 ikna kabiliyeti konusunda yanlış yerdesin ama organizasyon konusunda hiç tecrübem yok kuzu kuzu söylediklerine itimat edicem 🤣
Tabi seni kırmam geçmiş olsun bir organizasyonu daha kazasız belasız alnının akıyla bitirmen dileğiyle :) ama bu durum bence kötü değil iyi. Severek layıkıyla yaptığın kendine ait bir iş ve işlerin var eksikliğini görme diyeyim ve tekrardan geçmiş olsun 🙏🏼😀
Sohbet başka ama kahvaltı farklı ya aile ile hep sohbet guzeldir arkadaşlar ile de sevilen insanlarla oturup içer eğleniriz sohbet ederiz zaten şu an da o kişiler ile kampta zaten doğa ile iç içe kafa dinliyor arkadaşlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
zengin ve şaşalı kahvaltıları pek sevmem.. zeytin peynir reçel gibi bir-iki klasik olsun yeter ama o çayı mutlaka bitiririm.. gerçi bizim burada pek iyi kaçak çay yok ama evde kendi Spesiyal cayımı kana kana içiyorum..
Kaçak çayyyy mı seversin:))..
Sevmem, bayılırım..
Vay canınaaaa : )) benim enistem öylediler demlik demlik içer
Ağzının tadını biliyor adam..
: )) bilemedim belki de öyledir ben çayın iki türlüsünüde sevmedigim icin yorum yapamıcam :d
Çay sevmem aramam annem babam demlik demlik içer ama ben öğünlerde genelde su tüketirim önüme konulursa ayıp olmasın diye içerim. Kahvaltıda çok yemeyi sevmem ama muhabbet ile uzun uzun oturmayı severim
Tek yaşıyorum ve asla evde oturup güzel bir masa hazırlayıp yiyeyim demem.. Ama Aile toplantılarında uzun uzun keyif alarak yemeyi seviyorum : )) Çayda dediğiniz gibi kahvaltıda eşlik etmek adına içerim bir bardak. Pazar kahvaltılarıdaaa çok keyifli ama be :)
Pazar gününden ibaret değil ama sevdiklerinle kalabalık ve iş olmayan günde yapılan tüm kahvaltılar bir başka. Ağızlarda lokma varken yapılan espriler tatlı sataşmalar kafanın rahatlığı paha biçilemez. Tek başıma kahvaltı yapmak zorunda kalsam bile özenirim çünkü yemek benim için sadece bir ihtiyaç değil aynı zamanda bir hobi
Ne güzel anlattınız… 🥰 Bence de bazı sofralar sadece karın değil, insanın ruhunu doyuruyor. Hele yanında sevdiğin insanlar varsa menüde ne olduğunun pek önemi kalmıyor. ☕🥐❤️
Yemek hobiyse zaten yalnız kahvaltı bile kalabalık yapılmış kadar keyifli oluyor. 😂 Önemli olan sofraya oturunca hayatın geri kalanını bir süreliğine unutabilmek.
Ama şu “ağızlarda lokma varken yapılan espriler” kısmında beni kaybettiniz. 😂 Çünkü o anda gülmeye çalışırken boğulma tehlikesi de sofranın geleneklerinden biri sanırım. 🤣☕🍳
Sırtına vuran biri mutlaka çıkar merak etme. Boğazına bir şey kaçması öksürük ve göz yaşarması ata sporumuzdur 😀 o insanlar sofradaki muhabbet eğlence ve bunların getirdiği o an o sofra ve sofradaki her şey hariç geriye kalan herşeyi unuttuğun insanlar varlıklarıyla kalbine vururlar
Kaç kere boğuluyordum sayamadım 🤣🤣 Olsunnnn o huzurla boğulmayada razıyım :)(
Günün geri kalanında mesai olmasında , ölsekte olur
Benim mesailerim maalesef hafta sonları... : / çok üzücü ama olsunduuuu
Haftasonu daha mı yoğun yoksa sadece haftasonu mu 😮
Organizasyoncuyum. Millett çatır çatır evleniyor :)) Haftasonuuu hatta arrtık haftaiçi bile :)
Eeee yaz günü yağmur çamur yokken aradan çıksın istiyorlar. Bu konuda sana katılıyorum önceden sadece Haftasonları düğün olurdu cuma dahi olmazdı şimdi haftanın 7 günü gündüzleri nikah daireleri Akşamlarıda en yakın düğün salonları çakılı. Zaten birini bulsam nikah ve düğün salonu tarihi açısından 2 seneden önce evlenemem o sürede de birbirimizi tanırız mantığındayım artık
Doğru tespit :)) Eskiden 'Hafta sonu yer yoksa hafta içi yaparız' derlerdi, şimdi salı akşamüstü 16:00 randevusu için bile torpil gerekiyor. Ben şimdiden 2 yıl sonrasına randevu alıp adayı aramaya başlama fikrine iyice ısındım, en azından aceleye gelmemiş olur 🤣
Flört nişan ve tanışma süreci bu süreçte aradan çıkartılır :) artık haftasonu düğün yapmak için milletvekili bakan belediye başkanı akrabası olmak. Gerekiyor demek :)))
Şimdideeennnn Söz , Nişan , Kına , Dügün İçın yer tutmalısınnnnn :))
Eş adayını sonra bulursun diyorsun 😀😀
Tabiii kiiii : : )) Ben şey yaptım beğendiğim Mekanlara. 08.08.2028 opsiyonladım 🤣🤣🤣 Gerisi kolay. Olmadı ticarete döker tarihleri satarım 🤣
Karaborsa düğün mi yaptırıcan 😀😀 öyle bir sektör varsa kafiyeli tarihleri önden kapatayım sana satayım 😀 ben 27.07.2027 diye düşünüyordum ama sen kesin almışsındır 🤦♂️
07.07.2027
27.07.2027
08.08.2028
28.08.2028
09.09.2029
29.09.2029
30.03.2030
Hepsiii bendeee : )) Satışa sunucam
Way arkadaş bir tanesini alayım bari illa ki o zaman kadar hayalimdeki adayı bulurum heralde yoksa kafa dengi eş bulmaktan daha zor engeller çıkacak karşıma 😀😀
Ticaret Kafası işte naparsınnn 🤣🤣
Sen kafa dengi birini bulda , Tarihleri alması kolay.. Satarızzzzz / İndirimde uygularım yorumlardan tanıdık kontenjanından 🤣
Kolay ile satarızzzz arasında çok fark var ama birisi yardımsever bir tabirken diğeri çokta öyle değil 😀😀😀😀 şu an korktum ben en iyisi sendromlu pazartesi akşamına alayım çok alakasız sayıların olduğu bir tarihte 😀
Hahahahahaha Bak bu tarihler kacmaz benden demesi 🤣
Karşılıklı rakı içebileceğim bir kıvırcık bulursam o tarihleri hepsinde ayrı ayrı düşün yaparım 😀
Oooo Umarım Bulursunuzzz : )) Rakı iyidir
O zaman cüzi miktarda hepsini size opsionlarım :))
Toplu alımlarda indirimin vardır illaki :) rakı birleştirir güzelleştirir aşkı pekiştirir tabiki iyidir
Tabiki O kadar Tarihhhhh Satın alıyorsunuz. Elbette bir indirim , bindirim olacaktır 😆🤭
Rakı güzelleştirir katılıyorum:))
Tam gora filmindeki arif halım kilim travel sın 😀😀
Hahahhaa dimiiii benimde aklımaa o geldi böyle yazınca :))
Seninle ticaret yapılmaz seninle kahvaltı yapılır 😀 ben kahvaltı masasındaki herhangi biri olmayı tercih ediyorum tarihleriniz sizin olsun 😀
Haydaaaa Tarihler elimizde patladı, neyse ki Allahtan ikna kabiliyetim yüksektir. O masada ikna ederdim. Tabiki boģulmazsan felan.. Not : Heimlich Manevrası Biliniyor.. 🤭
Karşınızda 15 yıllık bir satış temsilcisi duruyor organizatör hanım size ait olan tarihi size satarım 😀😀
Sadece organizatör olduğumu kim söyledi beyefendi : )) Sizin kadar olmasada bizimde kendimize göre bir tecrübemiz varrr :l
Halı kilim travel da var dimi 😀😀 ikna kabiliyeti konusunda yanlış yerdesin ama organizasyon konusunda hiç tecrübem yok kuzu kuzu söylediklerine itimat edicem 🤣
Hadi bakalımmmmmmmm , pilavdan dönennin kaşığı kırılsın ksjsjs
Sürekli kahkaha atabileceğim bir hanım bulduğumda kucağına düşücez artık :) çok incitme yeter
Umarimmmm bulursunuz:)
Umarım çok teşekkürler sen şimdiden 27.07.2027 yi şey ettir bize
Tamammmm o iş bendeee :))
Teşekkürler sanırım kahvaltı bitti
Kahvaltı bitmedi ama , akşama organizasyon var : ))
Ahh günün yoğunluğu yeni başlıyor o zaman
Bir geçmiş olsununu alırımm :))
Tabi seni kırmam geçmiş olsun bir organizasyonu daha kazasız belasız alnının akıyla bitirmen dileğiyle :) ama bu durum bence kötü değil iyi. Severek layıkıyla yaptığın kendine ait bir iş ve işlerin var eksikliğini görme diyeyim ve tekrardan geçmiş olsun 🙏🏼😀
Teşekkkür ediyorummmm iyi dileklerinnn içinnnn : )
Rica ederim mutlu çiftimizide tebrik ediyorum 🫶
2 sene sonra sennnn : ]]
27.07.27 e şansımı zorlicam belki de 1 sene sonra ben … 28 inde de Yunan adalarına ✈️
Temmuzda yunanistandaydimmm :)) gazan mübarek ola hadi bakalım ksjsjs
Kalbime kuvvet 😇
Kalp ve beyin ksjsjsj
Beynime güveniyorum onu kendi haline bırakabilirim ama kalbime güvenmiyorum kontrolün altında olması lazım o hala bir çocuk
O zaman onu üzmelerine izin verme sakın :)
Üzmesine izin vermeme gerek kalmayacak gözüm arkada kalmayacak kişiyi bulduğumda organizatörüm olur musun :)
Öyle birini bulduğun. Seve seve
Evlenme teklifinden önce düğün organizasyonunu ayarlama teklifinin yaptım ülkenin geldiği duruma bak 😀
Olur mu en önemli şeyi hallettin aslında 🤣
Hahahaa evet düğün tarihi ve yeri hazır erkek … kim hayır diyebilir ki
Kızlllarrrrrrrrr bir düşünün derim jsjsjs
55 yorumluk bu hikayemizde bir tek sen kazanıyorsun dikkat ettimde 😀😀
Bu hikayede yanan sen oldun :))
Yakanda sen :) sadede çayı pek sevmediğimi söyleyip çıkacaktım 😀😀
Hihı çay sevmeyiz Kisacaaaaa... Yorumları okuyanlar için :))
Çayı sadece 2 kadehte bir rakı arası yaparım mide ısınsın diye başka içmem :) kısacası çay sevmiyoruz evet buna mangolu fuse tea dahil değil
Aaa Mangolu Fuse Tea miii :)) hahaha
Evet bayılırım bi. Tam mevsimi öğlen saatlerinde iç ferahlatmak için
Aaa Şaka yapiyosun. Sanırımmm teekk sevdiğim ve sürekli içtiğim drink diyebilirim :))
Bende günlük 6 7 tane tüketirim :) karpuz ve limonda güzel ama mangonun ferahlığı çok başka
Mangolar benim olsun gerisi sizin olsun felan :))
Peki o zaman :)
Var bizimde bir Sevdamız ( Fuse Tea / Mango )
Ferahlığımı paylaşıcam anlaşılan
Sanada , banada yeter herhalde türkiyedeki fuse tealer
Bakalım yetecek mi görücez :)
Ben artık organizasyona kaçar : ) Benim yerimede bir mango iç..
Evet doğru senin organizasyonun vardı bir çiftin hayallerini gerçekleştireceksin
Onlar çıksın kerametine ;))
Onlar ersin muradına olacaktı sanırım 😀😀
Kısa ve öz abartılı kahvaltıyı sevmiyorum yemek sürelerini kısa tutup gezip eğlenmeyi yeğlerim
Tabiiii buda bir tercihhh ; ))
Evet tercih az iz sağlıklı olmak yeterli sonuçta gün içinde daha farklı lezzetler de karşımıza çıkabiliyor 😋
Olsunnnn yinede ailehle yapılannn uzun sohbetlere değişmem :))
Sohbet başka ama kahvaltı farklı ya aile ile hep sohbet guzeldir arkadaşlar ile de sevilen insanlarla oturup içer eğleniriz sohbet ederiz zaten şu an da o kişiler ile kampta zaten doğa ile iç içe kafa dinliyor arkadaşlar
Doğa , karavan , kamp severim bende : )
süper zamanlar bence de:D doğada
Ailecek yapiyorsak gec kalkariz sohbet muhabbet tek yapiyorsam hemen yer kalkarimm, afiyet olsun canimmm..
Tabiiii Sohbet Muhabbbet eşliğindeee Harika oluyorr : )) teşekkür Ederim Sanada Afiyet Olsun canım
Tesekkurler..
Rica ederim ❤️
Bu aralar hazırlamaya çok üşeniyorum öyle aperatif hazırlayıp kalkıyorum hemen
En fazla yarım saat
12 de başlayan hala devam eden o masadan bildiriyorum.. bizim. klasik pzar kahvaltısı 🤣
Afiyet olsun baya uzunmuş 😅
Hahaha Kalabalii aile olunca :)
En tatlı kahvaltılar
15-20 dk max
Bizzzz 12 de başladik hala o masadan bildiriyorummmmm :))
Yaa afiyet olsunn🤍
Teşekkür edrrimmm ❤️
kahvalti sevmem
Hımmm bende tek sevmem ama kalabalıksa okeyim :)