Yeme & İçme 4 sa Nasil gözüküyor boregim 😋? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evet, nasıl olmuş, neyli sizce. Nefis koktu ayıptır söylemesi 🍽️ Nasil gözüküyor boregim 😋? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 sa Yeme & İçme konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ❤️ 1 0 Yorumla
yeniden_angarali Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 sa Biraz daha kızarsaydı. ya da yumurtayı mı az sürdün 1 0 Yorumla
Kader1313_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 sa Yeme & İçme konusunda 795 cevap paylaştı. Bazıları çiğ kalmış sanki ama güzel görünüyor yine de, yufkayla mı yaptın? 1 0 Yorumla
InstinctiveSecrets Takip Et Xper 2 Yaş: 34 3 sa Oradaki cips her ihtimale karşı koyulmuş havası verdi :) Şaka bir yana ellerine sağlık harika görünüyor ama biraz daha pişmesi gerek sanki. Çıtırlık için :) 1 0 Yorumla
multiplexer Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 4 sa normal borek iste 1 4 Yorumla Soran 4 sa Önemli olan tadı dimi Yorumla multiplexer 4 sa bilemem. ben borek yemem. Yorumla Soran 4 sa Denemelisin özellikle ıspanaklı 😋 Yorumla multiplexer 4 sa Ispanak sagliga zararli ya. Yorumla
scorpionking26 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 sa Üç güveysinden hallice seni beni idare eder o da yeter demişler 1 1 Yorumla scorpionking26 1 sa Bu arada peynirli veya pate lidir Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 7 dk Yeme & İçme konusunda 11,1b cevap paylaştı. Hepsini tek yerdim onun 0 0 Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 sa Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Çayımı aldım geliyom 😂 1 0 Yorumla
Yektanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 2 sa Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel olmuş 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 sa Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor ama üstü tam kızarmamış gibi. 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 3 sa Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eline emeğine sağlık 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 sa Olmamış 1 2 Yorumla Soran 2 sa Ne misal bidakine dikkat edelim. Yorumla Cevap sahibi 2 sa Yinede emek var Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 sa Ilk ve son olsun lütfen 1 2 Yorumla Soran 4 sa Aa neden Yorumla Cevap sahibi 4 sa Saka saka. Aferin güzel olmus bana da yap Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 2 sa Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. yenüüür 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 4 sa Yeme & İçme konusunda 7,3b cevap paylaştı. Afiyet. 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 2 sa Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eline sağlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ❤️
Biraz daha kızarsaydı. ya da yumurtayı mı az sürdün
Bazıları çiğ kalmış sanki ama güzel görünüyor yine de, yufkayla mı yaptın?
Oradaki cips her ihtimale karşı koyulmuş havası verdi :) Şaka bir yana ellerine sağlık harika görünüyor ama biraz daha pişmesi gerek sanki. Çıtırlık için :)
normal borek iste
Önemli olan tadı dimi
bilemem. ben borek yemem.
Denemelisin özellikle ıspanaklı 😋
Ispanak sagliga zararli ya.
Üç güveysinden hallice seni beni idare eder o da yeter demişler
Bu arada peynirli veya pate lidir
Hepsini tek yerdim onun
Çayımı aldım geliyom 😂
Ellerine sağlık güzel olmuş
Çok güzel görünüyor ama üstü tam kızarmamış gibi.
Eline emeğine sağlık
Ellerine sağlık
Emeğine sağlık
Evlilik teklifi edilecek kadın sjsj
Ellerine sağlık güzel olmuş
Olmamış
Ne misal bidakine dikkat edelim.
Yinede emek var
Ilk ve son olsun lütfen
Aa neden
Saka saka. Aferin güzel olmus bana da yap
Güzel Gözüküyor Elinize Sağlık