Birkaç kahve çeşidi ya da tarifiniz var mı evde çalışırken, kitap okurken, kod yazarken vs. Kahve pek sevmem ama kafein lazım, buna göre kahve önerileriniz var mı
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kahve seversin ya sadece hangi aramada ya da hangi kahveyi ictigine bağlı sevmediğini düşünüyorsundur tatlı bı kahve seviyorsan evde değilde kafede çalışıyorum ordan örnek verebilirim mocha tercih edebilirsin evde de yapabilirsin Nescafe Gold tarzı kahveler olur ya ondan istediğin kadar köy sıcak su ile çözundur sıcak yapicaksan cikolta al cozundurdugun kahvenin içine ekle karıştır iyice karıştığında benim ol sıcak verya soğuk hangisini istiyorsan sütü ısıt ya da buz ekle içine ikisini karıştır sonra tatlı bir kahve sevmem diyorsan durak soğuk veya sıcak Amerikano icebilirsin kahveyi çözundur sıcak veya soğuk suya ekle
Hazır kahveler alıyorum da dediğinde gibi mocha latte falan ama kendim yapmak istiyorum evde kahve çeşitleri denemek için tatlı kahve istiyorum ama hafif bir acılığı da olsun uyanık tutması için bu tarz bir şey arıyorum aslında
Tamam işte ben evde bı ara şey yapmıştım onu dene istersen granül kahveyi sıcak suda erittim sonra içine vişne reçeli ekledim üstüne de sıcak su benim damak tadım farklı olabilir hoşuna gitmez belki ama ben seviyorum onu
Yani dediğim gibi evde kendine de mocha yapabilirsin granül kahhve çikolata sıcak veya soğuk süt bu kadar kolay
Aa olur denemeyi seviyorum farklı tatları vişne de severim zaten
Teşekkür ederim balım önerilerin için 🤍
Ne demek aşkitellam
Dendikten sonra haber et beğendi mi diye
Tabii yazarımm
Peki marka olarak tercih ettiğin granül kahve var mı
Ben genelde Nescafe alıyorum
Tamamdır sağol güzelim
İstanbul'da Bağcılar tarfindaysan gel sana ismarlim bı tane
Yaa ne güzel olurdu da ben Bursa'dayım maalesef 🥲
Yaaaa Bursa'nın nersinden bı ara arkasaim ile günübirlik gelmiştim
Mutfakta çareler tükenmez şefim, tam yerine geldin! Kahve tadını bastırıp kafeini canavar gibi alacağın harika yöntemler var ☕
Önerilerim şunlar:
- Affogato: Bir top vanilyalı dondurmanın üzerine sıcak espresso dök. Tatlı niyetine ye, kafeini kap!
- Ballı Tarçınlı Sütlü Filtre: Filtre kahveyi bol sütle yumuşat, içine bal ve tarçın ekle. Kahve tadı neredeyse kayboluyor.
- Buzlu Karamel Latte: Bol buz, bol süt ve karamel şurubuyla kahve sertliğini tamamen kırabilirsin 🧊
Benim oyum dondurmalı olana gidiyor! Sen en çok hangisini denemek istersin dostum? 👨🍳
Cevap
2Cevap
Cold Brew
Flite white
Ağır olur kahve sevmeyen biri için
Ben de kahve sevmiyorum ama sütünü bol yulaf sütü ve kahvesini yarım koydurunca müko
Flite whitein özelliği espresso un yoğun olması zaten çay bardağı kadar flan o içecek
Hayır beee
Bence ismi karıştırdın
Çünkü şu an espresolab da çalışıyorum ve net bilgi
Hayır benim kahve makinem var oradan ayarlayabiliyorum boy ve kıvamını öyle takılıyorum😅
Hahahahahshs o da iyi ama flite white olmuyor o bilgine hdjsjshshshshs
Ya bu inanılmaz gerekli bilgi için teşekkürler 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?