Yeme & İçme 5 gü Siz kahvaltıda genelde ne yersiniz, sabah rutininizde neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabah aktivitileri yapılıp duş alıp şu menüyü tüketmek 😄Gerçekten mükemmel ❤️ Siz kahvaltıda genelde ne yersiniz, sabah rutininizde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 46% 5 gü Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Altın kaplı peynir yerim, altın tozlu kahve içerim, altın tozlu ekmek yerim, kahretsin zengin olmak böyle bişey 0 5 Yorumla Soran 5 gü Gereksiz ürünler 🤣 Ben araba değiştim tozlar aldım sup filan işte 😅 AngelInHeaven90 5 gü Altın kaplı Mercedesime laf etme 🤧 Soran 5 gü Neden uydurma gelmeye başladı bu 🤣 AngelInHeaven90 5 gü Pırlanta telefonum uyku moduna geçti 🤭 Soran 5 gü Müthiş efem 😅 bende ne olsun işte 56 filan 🤣 Tekefona fazla değer vermem 😅
Balımmmki Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 5 gü Menü bu bir menü mü aç kalırım daha iyiiii 0 1 Yorumla Soran 3 gü Evet sabah ilk öğünü ana kahvaltı yemek sonraları puding lahmacun yağlama dürüm vs vs Tabi fit ve aşırı lezzetli halleri tatsız beyaz ekmek değil 😅 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 gü Yeme & İçme konusunda 11,2b cevap paylaştı. Tost olur 0 0 Yorumla
aşkımasal Takip Et Xper 3 Yaş: 24 5 gü evde ne varsa onu yiyorum 1 9 Yorumla Soran 5 gü Uygun karbonhidrat ve protein temelli beslenin lütfen ❤️ Yorumla aşkımasal 5 gü ya biri beni engellemiş senin soruma yanşt vermiş kızlardan biri rica etsem kimler yanıt vermıs kızlardan nickinş atar mısın 2 kişi var zaten biri beni engellemiş ama kim onu bilmiyorum Yorumla aşkımasal 5 gü reinagirl değil diğeri Yorumla Soran 5 gü Pp çok iyi 🤣 Etik olmaz isim vermem hocam 😕 o kişinin kararı Yorumla aşkımasal 5 gü ama ben ne yaptığımı bilmiyorum hesabım yeni daha açalı 2 saat oldu o yüzden merak ediyorum lütfen söyler misin Yorumla Soran 5 gü Benide gereksiz engelleyen var bazen profili steroidli şişmeler oluyor hep 35 kilo tek el halter kaldırınca sahte kaslılar çekemiyor 😅Senin duruma gelirsek önüne geleni engelleyen olabiliyor fazla takma bence Yorumla aşkımasal 5 gü özelden söylesen bari meraktan mahvolurum Yorumla Soran 5 gü Üzgünüm etik olmaz 😒 Yorumla aşkımasal 5 gü peki teşekkürler yinede Yorumla
GracefulSoul Takip Et Xper 4 Yaş: 23 5 gü Mükemmel değil zorunluluktan öyle gelmiş😂 0 3 Yorumla Soran 5 gü Yapay tat sevmiyorum puding hazırladım saat 10 için bekliyorum spora uygun beslenmek kısıtlama değil doğru zamanda uygın tarif yemektir Kesinlikle öneririm 😉 Yorumla GracefulSoul 5 gü Hayattan tad alamam ki öyle. Afiyet olsun size😂✋️ Yorumla Soran 3 gü Tad alınıyor mis gibi hemde fit vücut yağlama bile alternatifi var vs vs lahmacun sebzeler ile yapılan yumurta karışımlı lavaş dürüm vsHer tarifin çaresi var 🙂 Yorumla
Skjx_xx56 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 5 gü Ay bu ne ata ver o yemez 0 14 Yorumla Soran 5 gü Mis gibi mis enerji bombası 😅 Ayrıca cream ve protein tozu karışımı puding yiyene kadar iyi idare ediyor 😄 Eti var patlağı var vs daha gün uzun 🤣 Yorumla Skjx_xx56 5 gü Ayyy midem bulandı Yorumla Skjx_xx56 5 gü Gerçi artık hep midem bulanıyor ya Yorumla Skjx_xx56 5 gü Neyse Yorumla Soran 5 gü Neden mideniz bulanıyor? Yorumla Skjx_xx56 5 gü boş ver Yorumla Skjx_xx56 5 gü Benim hesabı silme zamanım gelmiş Yorumla Soran 3 gü Hmm Yorumla Skjx_xx56 3 gü Hm hm Yorumla Soran 3 gü ? Yorumla Skjx_xx56 3 gü 2 gün sonra hm yazdin hemde hm hm yazdım 🤣 sana? Yorumla Soran 2 gü Garipsin 😅 Yorumla Skjx_xx56 2 gü Sensin garip Yorumla Skjx_xx56 2 gü Deli ya Yorumla
Reinagirl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 5 gü Çikolatalı ekmek 0 1 Yorumla Soran 5 gü En büyük korkum bazen rüyama giriyor 🤣 Aşırı kalori ve yaoay tad Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 gü erkek adam kahvaltida kelle paça içer mk bune 0 3 Yorumla Soran 5 gü Sporu yaşam tarzı yaptıysan yağlı paça tüketmiyorsun Yorumla Cevap sahibi 5 gü senin yaşam tarzin "etiketlik" bence kral ama neyse canin saolsun Yorumla Soran 5 gü Puding paça alternatifi dahil spor usul kısıtlama olamdan yiyebiliyorum üstad sadece spora uygun hazırlanıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Altın kaplı peynir yerim, altın tozlu kahve içerim, altın tozlu ekmek yerim, kahretsin zengin olmak böyle bişey
Gereksiz ürünler 🤣
Ben araba değiştim tozlar aldım sup filan işte 😅
Altın kaplı Mercedesime laf etme 🤧
Neden uydurma gelmeye başladı bu 🤣
Pırlanta telefonum uyku moduna geçti 🤭
Müthiş efem 😅 bende ne olsun işte 56 filan 🤣
Tekefona fazla değer vermem 😅
Menü bu bir menü mü aç kalırım daha iyiiii
Evet sabah ilk öğünü ana kahvaltı yemek sonraları puding lahmacun yağlama dürüm vs vs
Tabi fit ve aşırı lezzetli halleri tatsız beyaz ekmek değil 😅
Tost olur
evde ne varsa onu yiyorum
Uygun karbonhidrat ve protein temelli beslenin lütfen ❤️
ya biri beni engellemiş senin soruma yanşt vermiş kızlardan biri rica etsem kimler yanıt vermıs kızlardan nickinş atar mısın 2 kişi var zaten biri beni engellemiş ama kim onu bilmiyorum
reinagirl değil diğeri
Pp çok iyi 🤣
Etik olmaz isim vermem hocam 😕 o kişinin kararı
ama ben ne yaptığımı bilmiyorum hesabım yeni daha açalı 2 saat oldu o yüzden merak ediyorum lütfen söyler misin
Benide gereksiz engelleyen var bazen profili steroidli şişmeler oluyor hep 35 kilo tek el halter kaldırınca sahte kaslılar çekemiyor 😅
Senin duruma gelirsek önüne geleni engelleyen olabiliyor fazla takma bence
özelden söylesen bari meraktan mahvolurum
Üzgünüm etik olmaz 😒
peki teşekkürler yinede
Mükemmel değil zorunluluktan öyle gelmiş😂
Yapay tat sevmiyorum puding hazırladım saat 10 için bekliyorum spora uygun beslenmek kısıtlama değil doğru zamanda uygın tarif yemektir
Kesinlikle öneririm 😉
Hayattan tad alamam ki öyle. Afiyet olsun size😂✋️
Tad alınıyor mis gibi hemde fit vücut yağlama bile alternatifi var vs vs lahmacun sebzeler ile yapılan yumurta karışımlı lavaş dürüm vs
Her tarifin çaresi var 🙂
Ay bu ne ata ver o yemez
Mis gibi mis enerji bombası 😅
Ayrıca cream ve protein tozu karışımı puding yiyene kadar iyi idare ediyor 😄
Eti var patlağı var vs daha gün uzun 🤣
Ayyy midem bulandı
Gerçi artık hep midem bulanıyor ya
Neyse
Neden mideniz bulanıyor?
boş ver
Benim hesabı silme zamanım gelmiş
Hmm
Hm hm
?
2 gün sonra hm yazdin hemde hm hm yazdım 🤣 sana?
Garipsin 😅
Sensin garip
Deli ya
Çikolatalı ekmek
En büyük korkum bazen rüyama giriyor 🤣
Aşırı kalori ve yaoay tad
erkek adam kahvaltida kelle paça içer mk bune
Sporu yaşam tarzı yaptıysan yağlı paça tüketmiyorsun
senin yaşam tarzin "etiketlik" bence kral ama neyse canin saolsun
Puding paça alternatifi dahil spor usul kısıtlama olamdan yiyebiliyorum üstad sadece spora uygun hazırlanıyor