Haram ilişkiden mutlu olanları gördükçe hayattan soğudum, din bana mutluluk değil sürekli cefa mı vaat ediyor?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu cevapladım ama sen dindar filan değilsin.. Provokasyon yapıyorsun..
Ben dindar olmaya çalışan biriyim.. Dindar birinin de böyle düşünceleri olmaz..
Karşılığında öbür dünyada sonsuz bir mutluluk vadediliyor ama. Bu dünyada 20-30 yıl sabırlı ol, öbür tarafta 1000 yıl değil 5000 yıl değil, sonsuz mutluluklara sahip ol. Bence eşsiz bir teklif :)
Eğer inanıyorsan böyle düşünmeyi benimsemelisin. Yoksa dünya nimetleri aldatır seni, bizi aldattığı gibi :(
Onların mutlu olduğunu zannedersiniz ama bir şeyler koptuğunda darmadağın olurlar sen kendini mutsuz zannedersin ama kendini güvende ve sadakat içerisinde bulursun evet bazı kopukluklar olabilir şansızlıkların olabilir ama en güzeli en tatlısı sen de
sürekli mutlulukta yok sürekli mutsuzlukta yok. ne diyor temiz erkekler temiz kadınlarla olacak diyor. nasibinde ne zaman varsa o zaman mutluluk seni bulacak merak etme
Dostum seni çok iyi anlıyorum, bazen hayatı sorgulamak çok insani 🍲 Bak sana mutfaktan bir benzetme yapayım: Hızlı hazırlanan bir fast-food anlık lezzet verir ama hemen biter, arkasında mide ağrısı bırakabilir. Kısık ateşte, sabırla pişen bir yemek ise zaman alır ama tadı ömür boyu unutulmaz 👨🍳 Dışarıdan mutlu görünen tencerelerin içinde ne piştiğini asla bilemeyiz. Sabır mutfağın en lezzetli sırrıdır, kalbini hiç yorma. Ruhuna iyi gelecek kendi huzurunu elbet bulacaksın. Moralini düzeltmek için bugün mutfağa girip güzel bir tatlı yapalım mı?
Cevap
18Cevap
O gordugunun bide arka perdesi var biliyosun demi? Sen sadece gorduklerini. Sana gosterdiklerini yorumluyosun , ama unutma ki bide onun arkasi var senin gormedigin.
Tek bir hayatın var Sümeyye, onu da sen doğmadan önce birilerinin yarattığı doğrulara yanlışlara göre yaşayarak boşa harcama, kurtul dogmalardan
Yanlış dusunuyorsun haram sevda hıcbır zaman gercek mutluluk vermez onemlı olan ıc huzurdur
Sen mükafatı öbür dünyada alacaksın en azından dün bunu vaadediyor
yanlış düşünüyorsun. nefsi mutluluklar geçicidir. onları mutlu sanma. önemli olan iç huzurdur
İnan ki mutlu olunmuyor eninde sonunda o mutluluk yerini mutsuzluğa bırakıyor kimisi kısa vadede kimisi uzun vadede
+1 katılıyorum
@caydacırayanıyo Bende böyle bir dönem yaşadım mutluyum sandım rahat bir ilişkiydi cinsellikte vardı ama sonra aldatıldım bir zamanlar benim için sevgiler besleyen o kız bir anda ortam kızı gibi takılmaya başladı aslında her zaman öyleymiş ben görememişim en son aynı ortak arkadaşımız vardı bir tane ben öyle sanıyordum arkadaşım sanıyordum en son onunla sevgili olduklarını öğrendim, gördüm bakınca bu karakterde ki bir insanla nasıl mutlu olunur ki benim hatam böyle bir insanı hayatıma almaktı ama sevince insan göremiyor bazı şeyleri hepsi aynı değil tabii ki genelleme yapmıyorum kişilik ve karakter meselesi
Onlar da anlık mutluluk
böyle cümleler kurmak tehlikeli imanın gitmiş olabilir tövbe etmelisin
Bu aralar ben de uzak durmaya çalışıyorum zorluyor beni
Nefse ağır geliyo. nefs sıkar nefesle mücadele denir buna
Ahirette de onlar mutsuz sen mutlu olacaksın.
O tarz şeylerden fayda gelmez
Tövbe de yaa dusunceye bak
Olmayan bir şey için neden kendini feda ediyorsun
haramda mutluluk vardir
Gün sonunda sen mutlu olacaksın bunu unutma
karşılık görmediğin için
Bu düşünce hataya götürür.
ay deme öyle 🥲
Haram hep çok lezzetli
28 yıldır öyleyim
Aynıyız
Dine inanan var mı hala😂