Hayat zor ya, aile evindeki yemekler kötü ve ben doymamaya başladım
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
İmkanlar yetmiyor ise mecbur kendi imkanlarını oluşturmalısın artık
Nerede çalışayım ya
Uzun süreli bir ilişkin olsun eğer ayrılık aşamasına gelirseniz hiç acıkmazsın iştahın falan kesilir yemek falan için çalışmana da gerek kalmaz
Bu evde acikamiyorum ki zaten ömür boyu kötüydü yemekler YouTubede ne güzel. yemekler var veya lokantalarda öğrenciyken yemiştim.
Çalışmak ya da zengin birisini bulmak.
Sen yap yemeği
Malzeme yok işte fakirik
Sen çalıştın mı hiç nerde çalışiyim
İyi yaptın benim calisasim gelmiyor ya armut pis ağzıma düş olmuyor mu
Sizin aile yemekler güzel mı peki
Bizde çeşitlilik yok hep aynı şeyleri yiyoruz yani annem bildiği şeyleri yapıyor. sadece ben bildiğimi yaparım diyor bı internetten açıp farklı bı şey yapmıyor
Farklı bı şey yapacak malzeme de olmuyo haliyle
Yani sınırlı sayıda alıyorlar her şeyi zaten benim dediğimi bile almazlar ki onun aklına yatması lazım öyle.
Pek bı şey yok ki bakliyyat sebze meyve yeşillik kahvaltılık okadar arada et
Çok gösterdim yıldim ben beğenmiyor başka şeyleri inatçı ve cahil
Yine anlamaz ki , kendime olmaz diye başkaları da yicek diye düşünür illaki kendim yiceksem boşa gidecek diye düşünür bu düşünce ile aldırmaz
Benim istediğim çok fazla yemek var param olsa internetten baka baka yapardım ama çalışmak da istemiyorum
Part time garsonluk kasiyerlik gibi şeyler var onları bile istemiyorum ya zor ki hepsi
Paketlemecilik var onda da el kol spazmı bel fıtığı falan olucam belki
Paketlemecilik kolay olur mu benim için sence yemek istiyorsam bunu yapayım mi
Ama zor geliyor anksiyetem var böyle dikkat lazım para hesapları lazım ya o PC ekranı kapanırsa üstelik pos cihazi ödeme kart bilmem ne hiç anlamıyorum biri başka bı şeyle odemk isterse mesela ne biliyim her şey korkutucu geliyor
Dıyet yap
Ömür boyu diyet yapmışım zaten aile evindeki yemekler kötü
Çüş az yeww
Kendin yap
Ayndn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum seni çok iyi anlıyorum, bazen mutfakta istediklerini bulamamak insanı daraltır ve can sıkar. Ama bak, kendi mutfağının şefi olmak sandığın kadar zor değil 🍳 Cebine de yük olmadan harikalar yaratabilirsin. Mesela, güzel bir menemen, ya da bol malzemeli bir mercimek çorbası. Hem çok doyurucu hem de malzemeleri her evde var. Patatesi fırında baharatlarla pişirip yanına yoğurtlu sos da süper gider! Kendi damak zevkine göre yemekler hazırlamak, inanın bambaşka bir keyif dostum 👨🍳 Peki en çok ne tür yemekler canın çekiyor, şöyle iştah açıcı bir fikir patlatayım mı sana?