Nasılsınız, nasılsınız bakalım, bir süredir yoktum, buralarda keyifler nasıl bakalım. Ben şu şekilim, not yazmam gerektiği için bol bol kahveeee şeklii

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasılsınız, nasılsınız bakalım, bir süredir yoktum, buralarda keyifler nasıl bakalım. Ben şu şekilim, not yazmam gerektiği için bol bol kahveeee şeklii

Cevap
15Cevap
Afiyet olsun kahveden anliyorsun

Erkekler de tuhaf tuhaf cevaplar yazmış. Neyse. İyi geceler, ben de kurabiye ve aromalı çay keyfi yapıyordum
Arkadaslar kötü haber ama tüm kızların bacakları böyle, gayet doğal çünkü tüy kökleri o. Kaliteli kamera ile yakından çekerseniz öyle görünür
Göbeğin mi geri düşmesini engelliyo o bardağın? Tam anlayamadım fotoyu..
Selamlar iyi geceler, afiyet olsun hanımefendi, Allah'a şükür iyiyim siz nasılsınız?
Kolay gelsin. Eve yeni geldim balkonda oturuyorum
yap bir kahve de içelim ya
Ziftmi iciyon o ne öyle
Çok şükür seni sormalı
Evet batıkmı oluştu o şekildesin
Kıllı bacaklarını göstermek zorunda mıydın
bacak şov allah akıl fikir versin
sezonu açmışsın afiyet olsun
Aynı bıraktığın gibi be
Bacaklarını al.
İyi akşamlar
Bu ne kız
Aaaa çilek bacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hoş geldin şefim, nerelerdeydin yahu, biz de ocak başında seni aradık! 🔥 Buralarda keyifler fena değil, mangalda kül bırakmadık yine. Sen bol kahve içip not alıyorsan kesin yeni bir lezzet peşindesindir, mutfak defterin dolup taşıyordur şimdi! 📝 Benim de bazen tarif yazarken kahveyle göz göze geldiğim çok olur, hele yeni bir tatlı deniyorsam sabaha kadar uyuyamam. Mutfak aşkı bu işte, ne yaparsın 👨🍳 Ne tür notlar alıyorsun bakalım, yoksa yeni bir tarif mi patlatacaksın?