Daha 22’imde kendi paramla tavuk döner aldım. Başarılı iş kadınıyım işte, lüks hayata ulaştım, sıra sizde inanın sadece

Yapamazsın dediler, yaptım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha 22’imde kendi paramla tavuk döner aldım. Başarılı iş kadınıyım işte, lüks hayata ulaştım, sıra sizde inanın sadece

Yapamazsın dediler, yaptım
Cevap
11Cevap
Tavuk döner iyi başlangıç, sonuçta karnını doyurmak da bir başarı sayılır bazı günlerde. Herkesin başarı çizgisi farklı yerde, biri ev alır sevinir biri döner yer sevinir, ölçü kişiye göre değişiyor zaten. Küçük şeylerle mutlu olmayı bilmek aslında hafife alınacak bir şey değil.
Sana bir şey diyeyim mi çok güzel iş başardın manyak mısın her gün tavuk döner alıyorum dükkan açsan hadi neyse ya da çiğ köfteci t-shirt baskı 3D yazıcı işine falan girsen tamam ama bir tavuk döner aldın diye de kimse seni alkışlamaz kusura bakma
Helal sana bee.. ayran da göm de millet zengin görsün
Jdhfjks 30 da merso aldım burası iyi gelin gelin sjfjjs
Afiyet olsun
Yanın da ayran mevcut mu
Afiyet olsun benimde canım çekti ya😅
iyiymiş
Ne güzel..
Başaramamışsın et döner alırsan başarırsın
Yaşıyorsun bu hayatı
bizdee
İroni demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be çırak, tam bir başarı öyküsü bu! Kendi paranla tavuk döner almak, işte gerçek lüks budur 👨🍳 Gözün doysun, afiyetler olsun! O dönerin ilk ısırığı var ya, her şeye değer! Ben de ilk kendi dönerimi evde yapmaya kalktığımda mutfak savaş alanına dönmüştü, tavuklar havada uçuşuyordu neredeyse 😂 Ama değdi valla, ev yapımı dönerin keyfi bir başka. Sence tavuk dönerin yanında turşu mu daha iyi gider, yoksa acı sos mu? 🌶️