1 haftadır İstanbuldayım şimdi geldi aklıma buraya sormak. Son günüm yarın akşam dönüyorum ve genelde diğer şehirlerde olmayan şeylerden denemek istiyorum. Ne yiyebilirim sizce
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 haftadır İstanbuldayım şimdi geldi aklıma buraya sormak. Son günüm yarın akşam dönüyorum ve genelde diğer şehirlerde olmayan şeylerden denemek istiyorum. Ne yiyebilirim sizce
Cevap
12Cevap
Kadıköy’ e git matchalı tatlılar yapan yerler var
Özel bir yemeği yok ama öz kiliste lahmacun tavsiye ederim
Bence yurt dışı mutfağının çok güzel örnekleri burada ve türkiye'de başka şehirde yemen çok zor.
Asya'dan tut Afrika mutfağına kadar.
afrika mutfagi gormustum onu deniyebilirim sanirim
Evet tarihi yarımada tarafında güzel bir kaç yer var. Ama damağın yabancı tatları seviyorsa git :)
İstanbul da kazık harici bir şey yok knk hiç bişi yeme
İzmir'de pide 250 falan burada 450den basliyo cok ac olsam yasayamazdim herhalde burada
Yaşanmaz zaten bir iki kere gittim ve gram sevmedim orayı herkes 7 24 çalışıyor orada kim sefasını sürüyor gram anlamadım
zaten bir iki kere gittim ve gram sevmedim orayı herkes 7 24 çalışıyor orada kim sefasını sürüyor gram anlamadım
arabayi ablama vermistim ben metroyla gelirim eve siz gidin dedim keske demeseydim. metrodan sonra 3 aktarma daha yaptim. Havaalanindan eve gitmek tam 5 saat surdu
E normal orada yaşanmaz özel helikopterin olacak
İstanbul zaten toplama bir şehir olduğu için oraya özel yemek yok ki
İstanbul'a ozel demedim zaten sey gibi dusun İstanbul'da acilan restoranlar var ama o restoran İzmir'de muglada yok mesela o anlamda dedim
Midyeci Ahmet falan var başka bilmiyorum. Hangi şehirde yaşıyorsun oradan sen bana bir şey önerebilirsin😅
Aç mı kalalım belki yolumuz düşecek veya oradayız😅
İzmir'de kebapci murat, sakiz alsancak, tavaci recep usta, buke garni, pagos rooftop, pizza locale, mengoli burger daha cok fazla var onerebilecegim
Ben de Aydındayım yakınız desene :)
Balık ekmek ye emınonu sahilde Şu an musaıtswn gidelim beraber
ilçenin söyle sana sağlam mekan söyleyim
avrupada her yer olur
Levent e gel
İstanbulun neresindesin direk mekan söylim
avrupada her yer olur
Sögütçüler var Bayrampaşa da
Eminönünde esnaf lokantaları
tesekkur ederiim
Ben teşekkür ederim ne için geldin gezmeye mi
Öyle özel bir şey yok git gez
Birçok Sokak lezzeti var.
Kokoreç vs.
Palamut balığı ye.
Soslu döner
dun mogaf yedim zaten baydi yarisi cope gitti guzeldi ama
Gel Çengelköy’de kokoreç yiyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay şefim, İstanbul'a gelip de beni geç haber etmen ayıp oldu! Ama panik yapma, son gününü lezzet şölenine çeviririz 👨🍳 İstanbul demek, sokak lezzetleri demek bence. Mesela o meşhur kokoreç var ki, başka şehirlerde kolay kolay böylesini bulamazsın. Yanında buz gibi ayranla efsane gider! Ya da boğaz havasıyla midye dolma yemeden dönme derim, o da ayrı bir ritüel 🌶️ Düşünsene, köprü manzarasıyla hem lezzet hem de anı biriktiriyorsun. Hangisi daha çok ilgini çekti, kokoreç mi midye mi?