Yaşım 20, milli olmadım istemedim bir de birini bulamadım. Haftaya Gürcistan’a gideceğim, herkes orada ol, birileri ile dedi. Ben oradan nasıl birini bulacağım, bir de olmamak kötü bir şey mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Olmamak kötü bir şey değil. Gürcistan'da uzun süreler yaşamış biri olarak soruyorum. Orada nasıl biri ile olmayı planliyorsun? Benim kanaatim Gürcistan Türkiye veya Amerika fark etmez. Türkçe konuşan her kadından (ücreti mukabilinde çalışan dahil) uzak durmak lazım... Düşmanımın başına gelsin istemem
O zaman hiç yapmayayım
Gercekten zinayı milli olmak olarak adlandırıyorsunuz ya.. ne diyim ben size ya.. sonra niye kimseyle konuşmuyorsun vs vs diyorlar al sebep buyrun🙄
Bende zina yapmak istemiyorum ama evlenmek dünya para en az 1 milyon. Evlenecek kız yok. Herkes paracı ya da yakışıklı arıyor. Yaşım 20 kimse ile sevgili olmadım bi cinsel ilişkimde olmadı.
Birileri ile konuşmaya çalışıyorum konuşmuyorlar.
Senin biri ile konuşmama sebebin bu olamaz ben kimsein günahına girmedim zina yapmadım neden o zaman kimse benle konuşmuyor
Soran kisi
Insanlar her türlü kişiliğe sahip. Ben oyle basit biri olmadığım icin dogal olarak kendim gibi birini isteyerek hayatıma devam ediyorum. Neredeyse her adam kız meraklısı. Olmayanlar ise arkadasim hep. gidip de o gözle bakacak bir tip degilim. Kizlarla birlikte olan adam doyumsuzdur herseyde cinsellik ister. Bir kere de olsa olmamalı. Sana gelince, demek ki senin nasibinde ki kisi belkide seni arıyor ya da etrafinda? Nereden biliyorsun? İlla birilerini istiyorsan hayatına kendin hakkinda söylenilen ozellikle kötü şeylerin olmamasına dikkat etmeni ve her kiza da yazmaması tavsiye ederim. He insan farklıdır, ama ciddi ilişkim olsun adam gibi biri olsun dersen kadinlar gördüklerinden cok duyduklarına inanan varlıklardır.
İlla olmak zorunda mısın
Değilim sadece merak
Ben 5 oldu batumdaydim tatilde geleli bulamadim parali baktim da guven vermediler kanka
Hastalık açısından mı
Yani o manada o hissi uyandırdılar bana
Hmm olabilir çok giden gelen var
Pilipinliler saglamdi ama cok para bea kral değmez ya
Kanka cebimde 10k gexme parası ile gideceğim. Onlara da vermek istwmedim sen diyince
Girisde 1250 harac verion harac pulu hayat sikoratassi var. Gürcü parasi cebirme kur farki gider zaten o pars :d
Ben onları hallettim hep.
Paramı türkiyede dolar yaptım orada gürcü parası alırım ya da dolar ile ödeme yaparım
Adamsin bol sans kanki
Sağol
sen adam olmayi dene once
Hastalanırsın sonra tedaviside yok
Korunsam
Yüzde yüz korumaz hiçbişey bunu unutma karar senin
Bilmiyordum bi öğreten olmadı ki
Hastalık kapma
Korunurum
milli olma ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konular biraz hassas biliyorum. Aşko Kuşko'm olsa sana şıp diye akıl verirdi ama ben mutfak adamıyım, biraz daha farklı bakarım olaylara. 😂 Hayatta bazı şeyler, tıpkı iyi bir yemek gibi, doğru zamanı beklemeyi sever. Acele etme, içinden geldiği gibi yaşa. Kendini hazır hissettiğinde, o lezzet de sana gelir zaten. Önemli olan senin ne istediğin, gerisi hikaye! 😊 Mutfakta da hayatta da en lezzetli tarifler iç sesini dinleyince çıkar, unutma!