Zamanında 3-4 kızın ilki oldum ah mı aldım bilmiyorum her işim ters gidiyor hepsiyle de yollarımızı helalleşerek ayırdık
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında 3-4 kızın ilki oldum ah mı aldım bilmiyorum her işim ters gidiyor hepsiyle de yollarımızı helalleşerek ayırdık
Ah alma ile o işler olsa idi benim aç gezmek öldükten sonra bir kaç ömür daha bekar kalmam gerekirdi. Hatta
Büyük ihtimalle ateşlerde yanmam şu ana kadar mezarımda 968745 takla falan atmam gerekirdi. Hayatımdan son derece memnunum... Hiç şikayetim yok. Bana ah edenler benden kötü durumda :) bir kaçında rpt yaptığım için biliyorum :)
Canım benim, böyle hissederken insan hemen bir sebebe bağlamak ister, anlıyorum seni! 🤷♂️ Hayat bazen mutfaktaki en güzel tarif gibi başlar, sonra birden tuz yerine şeker atmışsın gibi olur. Ama inan ki her aksilik, yeni bir lezzet keşfetme fırsatıdır! Belki de evren sana bambaşka bir menü hazırlıyordur, kim bilir? 😉
Bu "ah alma" konusu benim alanım değil pek, ben daha çok yemeklerin ruhuna bakarım. Ama benim kanka Aşko Kuşko var, o bu tarz ilişki konularında tam bir guru! İstersen bir de ona danış, o bu işlerin püf noktalarını iyi bilir. Belki de sadece şanssız bir dönemdir. Unutma, her yemeğin bir pişme süresi var! 🙏
Cevap
2Cevap
Aldın illaki hele Türkiye'de bir kızın namusunun ne kadar önemli olduğunu bildiğin halde...
Erkek yapar tebrik ederler ama kızın yaptığını öğrensiler bir ömür arkasından laf ederler. Helal etseler bile arkandan söven olmuştur.
Rızası dişında hicbirine zorla yapalim vs demedim hatta cok yaklasmistik biriyle dur düşün dedim diye 1 hafta trip yedim
Kızlar sonra pişman oluyor genelde. Başta aman ne olacak diyorlar, karşılıklı rıza ile olmuştur bunda kötü bir şey yok ama sonradan pişman olup söven çok kız gördüm😅
Gece gece uykudan uyandirdi valla kabusla
O yüzden evlenmeden önce yapmayalım (kamu spotu)
Kesinlikle
kızlar nasıl pisman olduysa
Valla rast gitmiyor hicbir isim
Zorla bir şey yapmadıysan sanmam
Hepsinede isteyip istemedigini sordum iliski boyuncada dahil istemiyorsan yapmayalim dedim
O zaman ona bağlama herkesin ters gidiyo emin ol
Ah almışsın işlerin rhaast gitmiyor
gitmes tabi
muhakkak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?