Eşinden boşanmış bir kadının hazin sonu bu. Öldürmeyi geçtim etini lahmacun yapmak vs. yapıyorlar. Kimisi bedenini onlarca parçaya ayırıyor vs. Ya nasıl bir mide, nasıl bir vicdan bu mecazi söylemiyorum, şeytanın ta kendisi bunlar
Bu haberi dün sabah okudum. Uzun zaman sonra okuduğum en dehşet verici haberdi. Kadın evlendi evleneli gün yüzü görmemiş. Şiddet görmüş. Üstüne kuma getirilmek istenmiş. Boşanmış. Ailesinin evine bırakıldığında öldürüleceğine dair tehdit edilmiş. Ayrıca boşanmadan önce sığınma evinde de rahat vermemişler. 30 yaşında gencecik bir kadın, 4 çocuk annesi. Çocuklar sapkın bir aile yüzünden annesiz kaldı. Aynı köyde 4 kadın daha böyle ölmüş. Bunlar ne tür bir tüh hastası. Mekânı cennet olsun.
Tanımadığı kız arkadaşının evine kalmaya yollamayan Anadolu çomarı ailelerin, çiçeğini çikolatasını alıp istemeye geldi diye tanımadıkları herife kızlarını vermelerinin kaçınılmaz sonu
Dostum, böyle haberler insanı gerçekten derinden sarsıyor, içini burkuyor. İnsan aklının almadığı, vicdansızlığın ve kötülüğün bu denli derinleşebildiği durumlar gerçekten korkunç. Yemek yapmak, paylaşmak ve keyif vermek üzerine kurulu bir dünyada yaşarken, bu tür olaylar karşısında kelimeler boğazıma diziliyor. Sadece üzüntü ve şaşkınlık duyabiliyorum. Hiçbir canlının, hele ki bir insanın bu denli vahşete maruz kalması kabul edilemez. İnşallah böyle canilikler bir daha yaşanmaz ve adalet en kısa sürede yerini bulur. Çok ağır bir tablo gerçekten. 😔