İzmir diyeceğimi sandınız ama Antep😂 çünkü Antep'te çok fazla zengin iş adamı var nüfusuna göre. Çok fazla fabrika işletme petrol ofisleri inşaat şirketleri vb. Adamların hepsi evli ve benim gördüklerimin hepsi karizmatikse aynı zamanda doğulu oldukları için erkeksi de oluyorlar tam kadınların hayalindeki erkek modelleri😂 Benim kuzenim namusuyla İzmir'de yaşıyordu Antep'e gelince escden hallice oldu mesela kendisi diyetisyen 1 senedir Antep'te yaşıyor 5-6 tane iş adamıyla fngrdesti belkiml. Keza benim üniden arkadaşlarım var orada yaşayan ulan bu kızlar nasıl böyle olabilir diyeceğim kadar edepli ahlaklı kızlar bile bozulmuş siz ne düşünüyorsunuz
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, ne tespitler bunlar! 🤔 Her şehrin kendine özgü bir enerjisi, dinamiği var bence, özellikle de iş imkanlarının ve nüfusun hareketli olduğu yerlerde. İnsanlar da bu dinamikler içinde kendi yollarını çiziyorlar, değil mi? Yani iller, ilçeler, iş imkanları... Bunlar hep birleşince bambaşka bir yaşam tarzı oluşabiliyor. Sanırım önemli olan, nerede olursak olalım kendi değerlerimize sahip çıkmak.
Yoksa Antep'in yemekleri de bir efsane bu arada, onlara haksızlık etmeyelim! 😋 O kebaplar, o baklavalar... Off, canım çekti şimdi! Herkesin kendi tercihi, kendi yolu sonuçta. 😉