Coco cola mı Pepsi mi?

Aylardır asitli içecek içemeyen ben bugün yasağı delerek asitli içeceklerden Pepsi içtim ve pişman oldum yok Coca Cola daha güzel yaaa 😋 ya da vanilyalı soğuk kahve üstüne içtiğim için bana öyle geldi. Birkaç saat sonra yeniden deneyimleyeceğim bakalım fikrim değişecek mi?😅

Coco cola mı Pepsi mi?

#DeliMavi

22 Temmuz 2026

Güncellemeler
2 sa
Bir daha soruma gelip benim tesettürumle alakalı yorum yapan beni eleştiren cümle kuran olursa soluğu mahkemede alır. Herkes haddini yerini bilsin. Benim dinim benim hayatım ve günahım sevabim Allah ile benim aramda. Kimseye bu hakkı vermiyorum. Ben tesettürum ile örnek olmak zorunda değilim. Günahım sevabim bana ve hesabı Allah ile benim aramda. Siz kimsiniz gi beni yargılama asağilama hakkını jendinizde buluyorsunuz. Size ne arkadaş benim yerime siz mi yanacaksinız. Önce siz dört dörtlük olun.
Güncellemeler
2 sa
Herkes kapısının önünu temizlesin. Ayrıca kola deterjan protesto etmekle olmuyor. Donunuza kadar boykot edin. Elinizdeki telefonlar ustun7zdeki giysiler kullandığıniz TV vs aklınıza gelen her şeyi çöpe atın sonra konuşun boş yapıp insanların üzerinden prim kasmayi birakin
Coco cola mı Pepsi mi?