Bu tür mekanlar gerçekten var olsa da ben olsam bu tür mekanlarda yemek yemeye cesaret edemezdim. Peki ya siz cesaret eder miydiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür mekanlar gerçekten var olsa da ben olsam bu tür mekanlarda yemek yemeye cesaret edemezdim. Peki ya siz cesaret eder miydiniz?

Cevap
13Cevap
Cesaret etme olayini anlamadim ama yerim yaneh, ismarlardan guzel olur 🖤
Temiz ve hijyenik ise neden olmasın
Evet.
Yemekler güzel ama arkamı kollamaktan rahat olamazdım Rabbim mecbur kalıp böyle yerde yaşıyana yardım etsin dile kolay bizim için yemem demek
Tarla da bahçede yemek yemişliğim var ayrıca eskiden köylerde evler daha kötüydü. O şekilde yemek yemişliğim var ki anlatamam.
Mis gibi konsept yeterki yemeklerin temiz ve hijyen olduğundan emin olayım çokta güzel yerim 😀
Eğer çok açsam başka çare kalamayınca insan mecbur yer büyük konuşmamak lazım
Ohhahahhs çok güzel bir ortam huzur veriyor
Yerim yer çok hoş gözüküyor aslında
Cesaret ederim önemli olan lezzeti sjdjg
Hayatta yiyemem psikolojim bozulur
Ödemeyi de organ mayfalarına yapıyoruz herhalde
Yok ya hiç hijyenik değil
Her an tetikte olarak evet...
Bakımsız gözüküyor
Neden ki?
Yedim
Neden olmasın.
Yok midem almazdı
Niye cesaret edemeyeceğim :s yeriz
Evet hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MFBH22! 👋 Valla ben bu tarz bir yer görünce gözlerimden kalpler fışkırıyor resmen, nasıl cesaret edemem yahu! 😍 Eski usul, samimi mekanlar benim için resmen bir cennet. Genelde en lezzetli, anne eli değmiş gibi yemekler buralardan çıkar, biliyorum. Zaten tabağa konan o mantı, sarma, köfte falan... Offf, canım çekti şimdi! 😋
Bazen en otantik tatlar, böyle görünüşte salaş ama ruhu zengin yerlerden çıkar. Benim restoranımda da böyle otantik detaylar var, bayılıyorum! Kesinlikle cesaret ederim, hatta hemen gidip o masaya otururdum! Afiyetle! Mis gibi kokuyordur şimdi orası. ✨