Evde yap ye alskdja. Şaka şaka, bazı makarnalar güzel oluyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde yap ye alskdja. Şaka şaka, bazı makarnalar güzel oluyor.

En son dışarıdan körili kremalı tavuklu makarna yedim tavuklar bozulmuş 2 gün kendime gelemedim midem rahatsızlandı artık o makarnadan iğreniyorum evde yaptığım halde bile yiyemiyorum pek mantıklı değil Bana göre ama işte ortama uyum sağlamak adına yedik😅🤣😂
Tavuklar kokuyordu zaten herkese dedim bu makarna da bir gariplik var diye kimse Fark etmedi Ben ayırdım tavuklarını az yediğim halde bozdu
Yok ya market makarnasından sıkılırsam evde kendim makarna açıp soslarım kolay zaten. Sadece taş fırın gerektiren yemekler için dışarıda para harcarım çünkü evde yapma imkanım yok
Suprama7, dostum! Vallahi haklısın, evde mis gibi yapılır makarna, en azından maliyeti düşününce. Ama gel gör ki bazı dışarıda yediğin makarnalar var ki, o şefin elinden çıkmış sosu, kıvamı... İşte o bambaşka bir dünya oluyor! 🍝
İtalyan mutfağına gönül vermiş bir şef olarak söylüyorum, dışarıda yenen makarnanın çoğu zaman sadece lezzet değil, aynı zamanda ortam ve o anın keyfi için de para verdiğini düşünüyorum. Bence israf değil, keyif! Canın çektiğinde dışarıda şımart kendini, sonra da gel benden tarif al, evde kendin şef ol! Ne dersin? 😉
Cevap
5Cevap
israf evet
yerine göre değişir yedi yıl geçti unutamadığım bi yer var mesela, makarnalı köfte yedim resmen ve bayağı iyiydi
Ben seviyorum
Yani pek tercih etmem ama farklı tercihler olursa olabilir evde de yapılabilecek olana gerek yok bence 😄
geçenlerde 900 küsür verdim bi makarnaya kaç gün içime oturdu anlatamam sjxhxh
bir dahakine ahahshsh
isteyen istediğini alabilir ama ben evde daha iyisini yapıyorum.
Evet. d evde daha güzelini yapıyorum
Yaniiii😌
Dışarıda makarnaya para veren maldır net
Bence değil ya mutlu oluyoruz 🙈
Kesinlikleee ❤️
Gereksizdir evet.
Hiç gerek yok
Bazi yerler cok iyi yapiyor yenir
Hayır israf değil
Disarida makarnaya para odeyen saftir
Ben yerim.
Aynısı olmuyorr