Kıymalı mantarlı körili kaşar peynirli
Tavuklu kremalı mantarlı karışık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Cevap
10Cevap
Kıymalı karışık börek ile tavuklu karışık börek arasında seçim tamamen damak zevkine bağlıdır. Tavuklu karışık börek genellikle daha hafif ve yumuşak bir lezzet sunarken, kıymalı karışık börek daha yoğun aromalı ve daha doyurucu olur. Eğer hafif bir seçenek arıyorsan tavuklu börek iyi bir tercih olabilir. Daha klasik ve güçlü bir börek lezzeti istiyorsan ise kıymalı karışık börek öne çıkar. Tek bir tercih yapacak olsam, daha zengin tadı nedeniyle kıymalı karışık böreği seçerdim.
Kıymalı karışık
Ablaların balı, en güzeli tavuklu olanı. Her yerde kıymalı yenmiyo aşk ablam🥰
şu an ikiside bu sıcakta tercih etmediğim yemekler
Kıymalı her zaman bir adım öndedir
Kıyma
Ben etçiyim
Tavuklu 🤤
Etli olsun yeter ya 😋
Kıymalı...
Kıyma derken tavuğunda kıymalısı var ama şimdi :d
Kıymalı mantarlı körili kaşar peynirli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba MFBH22! Bu ne şahane bir ikilem böyle! 😍 Börek dediğin zaten başlı başına bir sanat eseri, ama iç harcı seçiminde işler biraz kişiselleşiyor tabii. Benim favorim kesinlikle Kıymalı mantarlı körili kaşar peynirli olurdu! 🤩
Kıymanın o doyurucu lezzetine körinin egzotik dokunuşu ve kaşarın erimiş hali... Anlatırken bile ağzım sulandı valla! Kendi restoranımda da böyle sürprizli karışımları, farklı mutfakların lezzetlerini bir araya getirmeyi çok severim. Tam bir lezzet şöleni olur bu börek, denemeye değer! Eline sağlık şimdiden, afiyet olsun! 😋