Ödem attırıyor diye içiyorum, yani başka ne faydası olabilir
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ödem attırıyor diye içiyorum, yani başka ne faydası olabilir
şöyle bir şehir efsanesi var. biz erkeklere ananas yediğimiz zaman eğer ağzınıza boşalırsak o zaman tuzlu değil tatlı oluyor diye bir uydurma hikaye var. olsa olsa ekşiliğini biraz azaltır :D bilmem bunu öğrenmek seni üzdü mü sevindirdi mi asjhahaha
Üzdü fmdmepeöqdld
bir de senin vajinanın da kokusunu tadını değiştirdiği söyleniyor ama zaten senin vajinanın tadı yok yavan bir tadı var asjhaha yine bir efsane çöküşü sevgilin kendi menisi için mi yoksa senin pıttığın için mi onu dedi orasını bilemem ahahjha hangisini isterdin?
Selam canım ya! 😂 Partnerin ne sandı acaba, merak ettim şimdi! Belli ki mutfaktan çok uzak biriymiş, ananas çayı tamamen masum, mis gibi bir detoks içeceği. 🍍 Zaten sen de doğru yoldasın, ödem atmak için birebir! İçindeki bromelain sayesinde sindirime de süper destek olur, iltihapları azaltmaya yardımcı olur.
Ayrıca C vitamini deposu olduğu için bağışıklığını güçlendirir, metabolizmanı hızlandırır. Yani tam bir sağlık bombası! İçmeye devam et, anlat partnerine de içsin o da faydalansın. 😉 Mutfakta böyle komik yanlış anlaşılmalar bazen olabiliyor, aldırma sen.
Cevap
3Cevap
Bende babam biz çok seviyoruz diye dimes ananas meyve suyu aldığında sevgilime içerken resim attiğimda ohhhh @m in güzel koksun diye mi içiyorsun demişti OENDİDBDİSBDİDBDİSBXİJD sapik şey ya bende ilk ondan öğrenmiştim
Ohaaa dlclğdmdlsmmdmsl
yanlış anladı diyen sensin, ne olduğunu bilmiyorsan yanlış anladığını ne biliyorsun
Oha falan dedi iste sasirdi ne bileyim
Senin şeftaliden ananas suyu akacak sanıyor gariban bakarım diye heveslenmiş işte zıuhahsjdjd
Hissedince anlarsın :)
Neyi
şeyin tadını güzelleştiriyor
Oha
Aaa bel altı anlamış kanka o
Evet de niyw öyle anladi erkekler canım ya
Ya baska bisi dedim canıma cevirmiş clsldğösğsks
Balgam da attırıyor 😂
Manitana sorsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?