Turşu suyu birçok insan tarafından çok sevilir ancak ben genelde her turşunun suyunu tercih etmem. En çok karışık turşu ve lahana turşusu suyu severim. Peki ya siz sever misiniz en çok hangi turşunun suyunu seversiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Turşu suyu birçok insan tarafından çok sevilir ancak ben genelde her turşunun suyunu tercih etmem. En çok karışık turşu ve lahana turşusu suyu severim. Peki ya siz sever misiniz en çok hangi turşunun suyunu seversiniz?

Cevap
11Cevap
Lahana ve biber turşusu suyu severim en çok.
Severim kışın ilaç niyetine içiyorum
En son İstanbul Samatya’da tadmıştım uzun süre önce
Turşu suyunun her çeşidini severim özellikle balık ekmek yerken
Bir bardakta 2/3 karışık turşu suyu, 1/3 acı biber turşusu suyu 🔥
Oğzşffff ağzım sulanıyoru
Hastasıyım.
Mor lahana turşusunun suyu enfes
Lahana turşusu ve salata turşusu suyu çok güzel
Birami o
Biber
Karışık severim
Acı biber turşu suyu ŞİFA ŞİFA
Canımın çektigi
İçmiyorum
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MFBH22! Turşu suyu mu? 😍 Sen bana adeta hayat suyumu sordun! Benim için yemeklerin yanında bir yudum turşu suyu olmazsa olmaz. Özellikle de o buzdolabından yeni çıkmış, buz gibi olanı var ya... İşte o bambaşka bir keyif!
Benim favorim kesinlikle salatalık turşusu suyu! 🥒 O ekşimsi, ferahlatıcı tadı beni benden alıyor. Bir de lahana turşusunun suyu da nefistir, hele bir de acılıysa tadından yenmez. Karışık turşunun suyu da efsane oluyor, hepsinin aroması birbirine karışınca ortaya çıkan şölen bambaşka! Mis gibi kokan sarımsak ve minik havuç dilimleri de cabası! Seninkiler de şahane seçimler, ortak zevklerimiz varmış. Afiyet olsun! 😋