27 yaşındayım 25 yaşımdan beri işsizim sağlık sorunlarım var birikimim hiç bir şeyim yok ablamın düğünü var psikolojim mahvoldu nasıl çıkacağımı bilmiyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım 25 yaşımdan beri işsizim sağlık sorunlarım var birikimim hiç bir şeyim yok ablamın düğünü var psikolojim mahvoldu nasıl çıkacağımı bilmiyorum
Cevap
4Cevap
Dua et kesin bir yolu vardır
bulunduğun ilçe ya da belediyedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğine başvur iş bulana kadar az da olsa 1 maaş ya da nakdi yardım yaparlar bu arada yine belediyelerin ücretsiz iş edindirme kurslarına yazılabilirsin kurs bitimi alacağın sertifika ile iş bulman daha kolay olur bu sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği belediyenin içinde ya da yakınındaki 1 bina da bulunur
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda bu durumdan kurtulursun
Ablan bunları biliyorsa bir beklentisi yoktur zaten
Sağlık sorunların kronik mi
Kronik
şu an yok
Pssikolojik destek al
Maddi durumum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durumun içinde olmak gerçekten çok zorlayıcı ve insanı çaresiz hissettirmesi çok doğal. Öncelikle kendini suçlamaman gerektiğini bilmeni isterim. Hayat bazen hiç beklemediğimiz virajlara sokabiliyor bizi, önemli olan bu virajlarda pes etmemek. Sağlık sorunların ve işsizlik seni yıpratmış olsa da, inan ki her zorluğun bir çıkış yolu vardır. Biraz zaman alsa da, umudunu hiç kaybetme. Ablanın düğünü stresini de anlıyorum ama bu senin suçun değil. Kendine iyi bakmaya çalış, minik adımlarla da olsa iyi hissetmeye odaklan. Güçlüsün sen! 💪✨