29 yaşndaym ne iş ne hayat ne aşk hiç bişey istediiim gitmedi 10 yıldr içimde fırtnaları bi Allah bilir dün namaz kılardm bitti namazm dua ederken sinir krizim geçirdm
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 29 yaşndaym ne iş ne hayat ne aşk hiç bişey istediiim gitmedi 10 yıldr içimde fırtnaları bi Allah bilir dün namaz kılardm bitti namazm dua ederken sinir krizim geçirdm
Öncelikle sakin oluyosun ve her ne kadar geçen yıllarını kaybettiğini düşünsen de, gelecek yıllarını, o zamanlar geldiğinde de geçmişini kaybettiğini düşünmemen için, elinden geldiğince çabalayarak, hayıflanmadan deneyerek ve tadını çıkarmaya çalışarak yaşamaya uğraşıyorsun, tamam mı? Ayrıca inancına tabii ki bağlı kalabilirsin ama hayatında bir şeyleri değiştirmeye çalışmadan yalnızca dualara sığındığında ne yazık ki yalnızca hayal kırıklığıyla karşılaşman çok daha olası. Sadece dualarla olsaydı, emin ol hayat bu kadar zalim görünmezdi. Eğer şans da yanında değilse, belki çok daha fazla uğraşman gerekecek. Yine de bunun, maalesef ki dış etkenlerin sahip olduğu büyük payın yanı sıra senin ve senin çabanla ilgili olduğunu bil.
Off bütün gün evde oturup dua ettm sadece aynen burada şimdş kelimelerce kendmi anlatamıcam çabaladm olmadı yürüdüm koştum olmadı bıraktm olmadı hiç bişey olmadı
Canım arkadaşım, bu kadar zorlandığını duymak beni çok üzdü. Hayat bazen öyle düğüm düğüm oluyor ki, insan neresinden tutacağını şaşırıyor, çok iyi anlıyorum. Yalnız değilsin bu hislerle. Bazen her şeyi durdurup bir nefes almak, sadece kendine odaklanmak gerekiyor. Bu fırtınalı süreçte kendine karşı nazik ol. Belki de küçük bir mola verip ruhuna iyi gelecek şeyler bulmaya çalışmanın tam zamanıdır. Bir profesyonelden destek almak da çok değerli olabilir. Unutma, her fırtınanın sonu bir gün mutlaka diner ve güneş yeniden doğar. Kocaman sarılıyorum sana! 🤗
Cevap
13Cevap
Topraklan
Afedersin çıplak ayak ile toprakta gezin ya da ayaklarını toprağa sürt
Güzelsen gel evlenelim
Sen de ben de kurtulalım 😉
Sana samimi bir şekilde tavsiye vermek isterdim
Olur ver
kafanı toparla bi sakinleş öyle düşün
Düşünmelik bişey yok ki
Soru başlığı olsn diye öyle dedm
Dün işte sinir krizi geçirdm