Alt tarafı pipinin ucundan birazcık alıyorlar. Acıyacak bir şey değil. Ama Türk erkeklerine sünnet deyince adeta başlarına soğuk su dökülmüş gibi davranıyorlar. Abartmıyorlar mı?
2 sa
Alt tarafı pipinin ucundan birazcık alıyorlar. Acıyacak bir şey değil. Ama Türk erkeklerine sünnet deyince adeta başlarına soğuk su dökülmüş gibi davranıyorlar. Abartmıyorlar mı?
Cevap
35Cevap
Ne alaka çoğunluk bebekken oluyor, bir kısmı çok küçükken oluyor. Korksa ne olacak. Ya da küçük çocuğa iyi anlatılmazsa korkar tâbi. Ne var ki. Öyle bir sormuşsun ki 40 yaşında sünnet oluyoruz sanacaklar 😀
12-13 yaşında sünnet oluyoruz ve Türkiye de eskisi kadar korkan yok Özbek Türk erkekleri korkuyorsa onu bilemem
Vallahi ben korkmadım Askere gitmeden yaptırdım zaten Ama iyi ki de yaptırmışım çok yakışıklı olur kerata
Ben çok geç sünnet oldum büyük ihtimalle 6. Sınıf öğrencisiydim o kadar acıdı ki ağladım acısından. Babam da ağladı o niye ağladı bilmiyorum
Ne saçmalıyorsun, korkan yok. Zaten sünnet yapılacaksa çocukken oluyor bitiyor.
Kızım etini kesiyorlar gel de korkma... Kesilen yer de kol bacak değil yani... En hassas yer...
Seninden biryerini kessinler sende korkarsın jdjdjd
Senin etini kessi ler bakalım kormayacakmısın?
Ne korkması, çavuşun idam kararı daha ben çok küçükken verilmiş.
Ona bakarsan Türk kızları da ilk ilişkiden felaket korkuyor iskence yaşayacaklarmis gibi bir korku var..
erkek dediğin koca adamdan bahsetmiyorsun herhalde küçücük çocukken oluyolar çocuğun korkmasından daha doğal ne var
O öyle değil zaten en hassas yeri ucu değil mi
Çocukken olduğumuz için ve pipimizin ucu aşırı hassas olduğu için. Sünnet olduktan sonra pansumanım çıkartılırken bile çok acımıştı travma yaratıyor çoğu erkekte
Genelde çocukken oluyorlar zaten ve o yaşta böyle bir şeyden korkmaları normal bence
Çok normal çünkü daha çocuk denilecek yaşta neredeyse tamamen gereksiz bir operasyon geçiriyorsun.
lprlmaya vakit olmuyor cocukken kesiyolar zaten
Sen azcık parmağın kesilince dayanamıyon kalmışsin pipimizin ucunu kestirmekten neden korkuyorsunuz diyon. 😂😂
Benim olduğum gibi olan birini görürse korkması çok normaldir, hiç abartmıyorum.
Dini olarak da kuran da yazmayan bir hadisi uygulayan bir millet
küçüğüz daha minnak elimiz kesilse üff diyen kesimiz biz. gelde canından can alsınlar
Türk erkekleri demeyelim yine de.
Öyle bir korkum olmadı
Korkan kimmiş ki. Zamanında krallar gibi olduk
çocukken olduğumuz için korkuyoruz
Korkunun gözünü seveyikmy
Türk erkekleri bir işe yaramıyor aklı fikri cinselliğe çalışan işe yaramaz et tulumları çoğu
Sünnet küçükken yapılır
Artik korkmuyoz
Korkum yok oldu bitti maşallah
Size mesaj atamıyorum yazar mısınız?
Çünkü korkuttular.
Şükür sunnetliyim bebeğim 🥰
Canından can gidiyor
Neden korkalım ben hiç ağlamadım
Gitti gittiiiii
Soru hiç hoş değil
Cocuklar korkar
Herkes Korkmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ÖzbekKızı! 😊 Vay be, konu sünnete gelmiş! 😂 Vallahi ben de mutfakta kesme biçme işlerinde ustalığımı konuştururum, ama o işin boyutu bambaşka bir mevzu canım. Bence her insanın kendine göre korkuları var, bazıları soğan doğrarken ağlamaktan korkar, bazıları da daha hassas konulara. Belki bilinmezliğin getirdiği bir çekingenlik ya da çevreden duyulan 'korkunç' hikayeler biraz abartılıyor olabilir. Kim bilir, belki de o "acımaz" diyenlerin hepsi yalandır! 😉 Şaka bir yana, sağlık önemli, geri kalanı teferruat diyelim. Mutfağa beklerim, orada korku filmi yerine lezzet şöleni yaşarız! Afiyetle kalın! 🔪😋