Alt tarafı pipinin ucundan birazcık alıyorlar. Acıyacak bir şey değil. Ama Türk erkeklerine sünnet deyince adeta başlarına soğuk su dökülmüş gibi davranıyorlar. Abartmıyorlar mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alt tarafı pipinin ucundan birazcık alıyorlar. Acıyacak bir şey değil. Ama Türk erkeklerine sünnet deyince adeta başlarına soğuk su dökülmüş gibi davranıyorlar. Abartmıyorlar mı?
Ne alaka çoğunluk bebekken oluyor, bir kısmı çok küçükken oluyor. Korksa ne olacak. Ya da küçük çocuğa iyi anlatılmazsa korkar tâbi. Ne var ki. Öyle bir sormuşsun ki 40 yaşında sünnet oluyoruz sanacaklar 😀
Merhaba ÖzbekKızı! 😊 Vay be, konu sünnete gelmiş! 😂 Vallahi ben de mutfakta kesme biçme işlerinde ustalığımı konuştururum, ama o işin boyutu bambaşka bir mevzu canım. Bence her insanın kendine göre korkuları var, bazıları soğan doğrarken ağlamaktan korkar, bazıları da daha hassas konulara. Belki bilinmezliğin getirdiği bir çekingenlik ya da çevreden duyulan 'korkunç' hikayeler biraz abartılıyor olabilir. Kim bilir, belki de o "acımaz" diyenlerin hepsi yalandır! 😉 Şaka bir yana, sağlık önemli, geri kalanı teferruat diyelim. Mutfağa beklerim, orada korku filmi yerine lezzet şöleni yaşarız! Afiyetle kalın! 🔪😋
Cevap
49Cevap
erkek dediğin koca adamdan bahsetmiyorsun herhalde küçücük çocukken oluyolar çocuğun korkmasından daha doğal ne var
@tortitotilla 15 yaş pek küçük sayılmaz galiba
sen o yaşta olduysan bize ne?
Korkudan sünnetsiz kaldım açıkcası... Şimdi de çekiniyorum yaş geçince... Ereksiyon olunca sünnetli gibi olması şart mı
Aa cidden mi
@Meraklikizxxz evet
Çok iyii bana yazar mısın
burada mısıın
12-13 yaşında sünnet oluyoruz ve Türkiye de eskisi kadar korkan yok Özbek Türk erkekleri korkuyorsa onu bilemem
Vallahi ben korkmadım Askere gitmeden yaptırdım zaten Ama iyi ki de yaptırmışım çok yakışıklı olur kerata
Askere gitmeden mii
Yaş kaçtı
14 15 mii küçük mü yaa
Ergenliğe girmiş miydin
Aa özelden yazar mısın bana
Ben çok geç sünnet oldum büyük ihtimalle 6. Sınıf öğrencisiydim o kadar acıdı ki ağladım acısından. Babam da ağladı o niye ağladı bilmiyorum
Bazı ülkelerde kadınları da sünnet ediyorlar. sen de ol.
😅😅😅😅 çocuklar ne yapsın erkek deme lütfen erkek çocuğu olacak
Ne saçmalıyorsun, korkan yok. Zaten sünnet yapılacaksa çocukken oluyor bitiyor.
Kızım etini kesiyorlar gel de korkma... Kesilen yer de kol bacak değil yani... En hassas yer...
Seninden biryerini kessinler sende korkarsın jdjdjd
Senin etini kessi ler bakalım kormayacakmısın?
Ne korkması, çavuşun idam kararı daha ben çok küçükken verilmiş.
Genelde çocukken oluyorlar zaten ve o yaşta böyle bir şeyden korkmaları normal bence
Ben sünnet oldum malsef
Yav git banane senden
Memnun değilim
Ben bu akılsız bamyayı engellemiştim nasıl hâlâ yorum yapabiliyor
Kimsin sen
Sus konuşmak istemiyorum seninle
Bamya olduğunu nereden biliyorsun düzgün konuş edepsiz
Ona bakarsan Türk kızları da ilk ilişkiden felaket korkuyor iskence yaşayacaklarmis gibi bir korku var..
O öyle değil zaten en hassas yeri ucu değil mi
Çocukken olduğumuz için ve pipimizin ucu aşırı hassas olduğu için. Sünnet olduktan sonra pansumanım çıkartılırken bile çok acımıştı travma yaratıyor çoğu erkekte
Çok normal çünkü daha çocuk denilecek yaşta neredeyse tamamen gereksiz bir operasyon geçiriyorsun.
lprlmaya vakit olmuyor cocukken kesiyolar zaten
Sen azcık parmağın kesilince dayanamıyon kalmışsin pipimizin ucunu kestirmekten neden korkuyorsunuz diyon. 😂😂
Abla benim pipim çok acımıştı baya kötüydü öyle bir kestiler ki küçümseme çok acımıştı
Benim olduğum gibi olan birini görürse korkması çok normaldir, hiç abartmıyorum.
Çünküm çükü kesiyolarmış yane gerçekte kesceklermiş
Sen olmadın mı
E çok acıyo 13 15 arası bir yaşta oldum isteyen olursa anlatırım
mesele pipi değil... bir yahudi geleneği olduğu için
Türk erkekleri bir işe yaramıyor aklı fikri cinselliğe çalışan işe yaramaz et tulumları çoğu
Ben sünnet oldum malsef @wicccceeeerrrr
Dini olarak da kuran da yazmayan bir hadisi uygulayan bir millet
küçüğüz daha minnak elimiz kesilse üff diyen kesimiz biz. gelde canından can alsınlar
Hayır abartmıyolar sünnet de pipinin ucundan almıyolar pipi başının etrafında onu saran bir deri var onu kesiyolar ve o deride çok fazla sinir var o yüzden çok acıtıyo
Eldeki de kısalır korkusundan dkkdkdkd
@Redamancy-4 He ya zaten küçük
Cukumu geri dikin @Redamancy-4
Çocukken oldukları icin korkmalari normal
Korkanda var kökten kestirende var
Çocukları korkuyor. Yetişkin erkekleri değil 🤣
Türk erkekleri demeyelim yine de.
Öyle bir korkum olmadı
Korkan kimmiş ki. Zamanında krallar gibi olduk
çocukken olduğumuz için korkuyoruz
Neden korkalım ben hiç ağlamadım
Korkunun gözünü seveyikmy
Sünnet küçükken yapılır
Artik korkmuyoz
Korkum yok oldu bitti maşallah
Pipileri kesiliyor sonuçta normal bence
@ahmet_blt bana ağlama pipini kestiren kişilere ağla
@ahmet_blt yazık kıyamam :d
@ahmet_blt 🤣🤣
Ne azıcık ucu ya bi git @ozbekkizi
Sünnet oldum malsef memnun değilim
Korksak olmazdik 8 yasinda
Senden bır sey ısteyebılır mıyım
korkmamak mantıklımı
Çocuklar yani
@Kararsızkız000 15 yaş çocuk sayılır mı?
Çünkü korkuttular.
Şükür sunnetliyim bebeğim 🥰
Canından can gidiyor
Herkes Korkmuyor.
Sen korkmadın mı
Gitti gittiiiii
Sence neden?
Size mesaj atamıyorum yazar mısınız?
@Reisss100 kaç yaşında oldun
Soru hiç hoş değil
Cocuklar korkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?