🙏😔17 Senelik evliyim iki çocuğum var görücü usulü evlendik esimle aramızda 11 yaş var.. evliliğimiz iyi degil iyiysen iyi olan bişey olunca sövüp sayan ezen ezdiren karım diye sahip cikmayan sevgisiz ilgisiz anlayışsiz sefkatsiz kisaca duygusal eksik yanliz bi eştim istekleri görülmeyen.. yıllardır ama buna alışmaya çalıştım hatta kabul ettim bu durumu Allah'tan tek duam ölene kadar temiz imanla ibadetle yaşamakti ayakta tutan cocuklarimdi. Ailem ve cocuklar maddiyat aYrilmama engeldi.. namazlarimi kiliyo kurN okuyo tesbih falan elimden geleni yapiyordum sonra bi yanlışa düştüm eşimi aldattım ama öyle bi düşüncem yoktu tesadüf tanışıp kaçmaya çalıştığım ama basaramadigim biriydi inandim güvendim sevdim 1 bck sene sürdü ciddi sandim seviyordu ayrıldık ama bu günah Allah'ıma ve evli oldugum kişiye yaptığım bu yanlış günah beni bitiriyor yemiyorum içmiyorum ağlıyorum kendime zarar veriym ölmekten baska çare göremiyom kalbimde bi yük var bitiriyor beni ne yapcam bilmiyorum ÇOK pişmanım... Anlatsam bosanmkla kalmaz herkes duyar söyler anlatmasam napcam bilmiyorum kaldıramıyorum 😢😢😔🙏
merhaba.. içinde bulunduğun durum gerçek ten kabullenecek gibi değil ki. bu hayatı hala yaşıyor olman ve çaresiz kalman bu çok zor bir durum. .. var olan bir evlilik ve için de çaresiz ce çırpınan sen . yapman gereken aslın da için de bulunduğun başlıca sebep bu mutsuz evlilik bitirmen gerçeği ne kadar zor olsa da. uzatmak her gecen gün sadece sana zarar verecek ve pişmanlık ların bugün olmasada yarın aynı hataya tekrar düşme olasılığı. mutsuz bir insan mutluğu mutlaka arar bir yerler de..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle bosanacaksin o çocuklar öyle bir baba elinde olmaz aldatmak suç doğru ama tanrı da gönlüne göre birini bir tamanlar vererek. Şu lanet olası görücü usulugun yanlış olduğunu göstermiş bosanacaksin gerekirse babaya gerek yok saçma sapan dinde olmayan şeyleri insanlara dinde olduğunu söyleyen insanlardan nefret ediyorum öyle sadece kuran okumakla işte bir şey çözülmez iyi olmuş biraz da sorgulamadan hemde gücün olmadan ekonomik evlenilmez diye bogazimizi yirtiyoruz sen önce boşanmaya çocukları korumaya bak
02 Yorumla
Soran1 ayBoşanmayi çok düşündüm senelerce ailemde şahit ama iki cocukla sığamadım işim yok yaşadığım yer küçük iş imkanı az ailemin maddi durumuda iyi değil başlarında iki cocukla kardesim var diye kimse bNa olumlu bakmadi işte hep dayanmK katlanmak zorunda kaldım şimdi diyorum bisey olunca bosarsan boşa diye psikolojim bozuldu 😔😔 bu hayat benimdi benim yerime karar verip evlendirdiler
Abi bak wvet yaptığın yanlış sana olan tavsiyem karına anlat pişman olduğunuda defalarca dile getir eğer ayrılırsan çovuklarını sakın bırakma. Onlsrı hep sev onlsrla vakit geçir ve ne olursa olsun karından özür dilemeyi bırakma. Ama sakın ama sakın çocuklarını anneye yük etme. Tazminat neyse öde ve çocuklara asla babasızlık suygusunu tattırma. Bu senin hem pişmanlığını belli eder hemde karının gözünde çok da kötü duruma düşmezsin
00 Yorumla
1 ayGeçmişi yani sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmaz sadece kendini uzersin
Uzerine ne kadar yorum yapsak, pişman olsan, ağlasan sonuç değişmeyecek
Boşuna takıntı yapıp düşünüp kendini üzüyorsun. Önemli olan hatanin farkına varıp tekrar etmemek02 Yorumla
Soran1 ayBenim için çok ağır bi imtihan hatamin günahının farkındayım Allaha sığınıp tövbe ediyorum ama içim içimi yiyor
- 1 ay
O zaman affedildigine emin ol ve hayatına bak düşünmeyi bırak
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kadar zorlu bir süreci bizimle paylaştığın için öncelikle sana sarılmak isterim. İçinde taşıdığın bu yükün ağırlığını ve hissettiğin pişmanlığı derinden anlıyorum. Hayat inişlerle çıkışlarla dolu, hepimiz zaman zaman yanlış yollara sapabiliyoruz. Önemli olan, bu hatadan ders çıkarabilmek ve tekrar ayağa kalkabilmek.
Şu an kendine çok iyi bakman gerekiyor. Yemek yemeye, su içmeye özen göster. Bu kadar ağır bir yükü tek başına taşımak çok zor. Lütfen bir uzmandan destek almayı düşün. Konuşmak, içindekileri dökmek sana çok iyi gelecektir. Unutma, yalnız değilsin ve bu sürecin üstesinden gelebilirsin. Güçlü kal! 💪😔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
1 ayTövbe edip af dilemek. Hatanı tekrarlamayacak şekilde
16 Yorumla
Soran1 ayTövbe ölene kadar bidaha da olmaz inşallah 🤲🤲 Allah'ım korusun bende o fikirdeyim öyle olmasam bunca acı ızdırap niye 🙏🤲😔
- 1 ay
Evet insanoğlu şaşar beşer. Hatadır yapılır ister istemez. Sen en kötüsüne gelmeden yolundan döndün. Şimdi bolca dua et kendin için. Aklın fıkrin temiz olsun. Kendini de çok kötü hissetme. Bazı insanlar bunu çok rahat yapıyor ama sen en azından hatandan dönüyorsun.
Soran1 ayCok teşekkür ederim 🙏 Allah'ım yüreğimdeki acıyı pişmanlığı görüyor inşallah af eder 😔🙏
- 1 ay
Allah affedicidir sen yeterki samimi ol
Soran1 ay🤲 samimiyim inşallah Allahn izniyle yardımıyla 🙏😔
- 1 ay
Selametle.
Hayır... umutsuzluğa düşme.. Allah çok bağışlayandır... ne yaparsan yap ne edersen et 1000 kere tövbenden dönsende yine gel.. çok tövbe et...
14 Yorumla
Soran1 ayKurban olduğum Allah'ıma hep dua ettim bu duruma düşmemek için tek duam buydu ama düştüm şimdi Allah'ım ef etmiycek gibi bu yük geçmeyecek gibi hissediyorum buda beni dibe sürüklüyor ölene kadar tövbe edicem zaten ki 😔😔
Soran1 ayAllah'ım affeder yüreğimdeki bu yüku kaldırır inşallah 🤲 teşekkür ederim sizde 🙏
1 ayYaptığın günah ama Allahın rahmetindende büyük değil bidaha yapnamak şartıyla tövbe et ve ayrıl normalde söyle derdim ama adamın sana zarar vericeğini düşünüyosan söyleme
00 Yorumla
1 ayYanlışı günah olarak değerlendirmeyin de vicdani değer olarak değerlendirin yani bu dinen günah olmasaydı o zaman için rahat mı edecekti
02 Yorumla
Soran1 ayBen sadece dinen günah diye kötüyüm demedim eşim ne kdar kötüde olsa yaptigim için Allah yolunda giderken bu hale düştüğüm için dedm ama insanlari yargilamk cok kolay tabi
- 1 ay
Ben kimseyi yargılamam özellikle çocuğunuz yoksa ama ortada bir çocuk varsa ve toplumda yeri var bu çocuğun o zaman yargılarım
- Yeme & İçme konusunda 628 cevap paylaştı.
1 ayBak için rahat değil ama kurtulmuşsun ondan şükür ama anlatma bu seninle ahirete kadar gelecek sonrası yüzleşme zaten bazı şeyler oraya kalmalı.
07 Yorumla
Soran1 ayKim kurtuldu bilmiyorum en başından beri dua ettm olmayack şeyse olmasın kaçtım olmadı simdi içimi yakan canımı çıkaran en çok bu günah bu ihanet İçim hiç rahat etmeyecek bilmem zamanla geçer mi
- 1 ay
Bak seni aynı hatalara çekmek isteyen çok kişi olacak budada lütfen anlatma klsmeye paylaşma gerçekten sana iyi gelecek olan tövbedir anlattıkça iyi gelir sanırsın ama inan gelmez o ince çizgi varıde iyi gelen aslında iyi değildir.
Öyle olsa anlat dök içini empati ve telkin ile yanındaym ve hiç bir art niyetli olmadan bende derdim fajat çokyi biliyorum bu hissi ve sen ilk değilsin 11 yıldır buradayım ve çok benzeri şey gördüm ve konuştum da dertleştimde.
Soran1 ayBiliyorum ama bu durum anlatilmiyor kendi kendimi yiyorum kafamla konusmak sadece ölüm diyo bende buraya yazdim bazı insanlar kötü konuscak biliyordum ama yazdım işte yinede teşekkür ederim sizlere 😔🙏
- 1 ay
Bak o noktada dur işte ölüm filan tövbe tövbe bu olmaz işte o zaman susmayız olmaz o Allah korusun
Soran1 ay🙏🙏 cook teşekkür ederim gerçekten 😔
- 1 ay
Teşekkürlük bir durum yok, insan beşer kudur şaşar demişler hatasız olamayız kimi zaman büyük kimi zaman küçük ama hatalara rağmen yaşamak inadına gerekli.
Soran1 ay🙏🙏
1 ayyargılamam asla olmus olan cocuklara yazık onalrın gunahı ne s, zde haklısnız isdersenı z özel gelın dm tartısalım çözum yolu cıkar belkı
00 YorumlaTövbe et bir daha yapma ve sadaka dağıt kimseyede bahsetme
03 Yorumla
Soran1 ayTövbe zaten hep edicem bu günah sırtımda bı yük ama katlanmak zor sağ cikar miyim bilmiyorum
- Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı.
1 aySonra niye vuruluyor kadınlar melekti yazık oldu falan diyorlar alın size meleek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayKınamıyorum geçmiş olsun bende 16 senelik evliyim hiç bir zaman yanlış yapmam vb demedim eşinin ihmal etmesi seni başkasına itmiş
08 Yorumla
Soran1 ayEşim yıllarca ihmL etti etmeklede kalmadi ben yapmam etmem demedim inşallah yapmam dedm ve her namazimda Allah'tan tek isteğim buydu/( Allahm beni yaniltma mutsuz sevgisiz kötü evliligm var görüyorsn göz ucuyla bile baktirma derdm inanırım kanarim allahm sen koru derdim ) neden bu hale düştüm ben 😔😢😢😢
Cevap sahibi1 aySeni iyi anlıyorum seni dinlerim ama bir boşlukta olman seni itmiş olmasaydı keşke ama bazen nefsimize yenik düşüyoruz
Soran1 ayArtık neden düştüm bu hâle bilmiyorum bak şunu da yaşadım eşimden için ağladım neden beni sevmedin sen sevseydin ben böyle olmazdm diye ağladım kendi kedime onu suclamiyom dünyanın en kötü insanida olsa yapmak istemezdim öyle düşüncem yoktu yemin ederm 😢😢ama tek isteğim bu acı dinsin Rabbim beni affetsin
Cevap sahibi1 ayBacım yaz bana dinlerim seni anladın mı kafan dağılır
Soran1 ayTeşekkür ederim 🙏😔
Cevap sahibi1 ayTamam yazdım
Soran1 ayYazamıyorum ki size
Bence eşinden boşan yani yapacak bir şey kalmamış bana göre öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayTövbe et artık seninle Allah arasında kimseyede deme
07 Yorumla
Soran1 ayKimseye söyleyemem ki çünkü anlamazlar Allah affetsin yeter bana yüreğimdeki bu sancı bitsin yeter
Cevap sahibi1 ayTövbe et ve unut yaşadığıni
Soran1 ayUnutmayı bilmem ama acı olarak hatirlarm Tövbe ölene kadar devam edecek Allah'ım inşallah effeder 😔🤲🙏 teşekkür ederim
Cevap sahibi1 ayBurayida sil burası insanı yoldan cikariyor
Soran1 ayBuraya yazmak icin yeni actim hesabi zaten girmem
Cevap sahibi1 ayYok sil beni dinle hayatına geri dön kendine zarar falanda verme dediğim gibi tovbeni edip gerisini Allah'a bırak huzurlu bir yuvan olsun
Soran1 ayAminnn 🤲 inşallah öyle olur Allah'ım tövbebi kabul eder yüreğime ferahlık verir inşallah 🤲🙏🙏 cok teşekkür ederim dediginizi yapicam
Gizli Üye(36-45)1 ayO adam bunu çoktan haketmişte sen Allah'a karsı günah işlemişsin pişmansın Allah'a sığın affeder.
06 Yorumla
Soran1 ayBak başka kadın olsa durmazdi derdim hep katlanmazdi gurursuz muyum ben bu kadar derdim mecbur katlanirdim dedigi laflari tek tek yazsam anlarsiniz.. ama dedimya Allah'ın huzuruna temiz gitmek isterdim geçmiş günahlarıma tovbe eder bu gunahtan korkardim ama yenildim 😔😢😢
Cevap sahibi1 ayBelkide kibre kapıldın ben yapmam dedin yapanları yargıladın? Unutma kibir zinadan daha büyük günah. Bende başka bi konuda sınandım. Çok küçük ve çaresiziz. Bunun farkına var ve kendini yıpratmayı bırak. Zaten hayatın yıpranarak gecmiş.
Soran1 ayBilmiyorum ama hep inşallah yapmam derdm ve bunun için hep dua ettim neden böyle oldu bilmiyorum ama haklısın hep yiprandim çektim gecelerce ağladım hoc mutlu olmadim
Cevap sahibi1 ayO zaman aklını basına topla. Boşanma durumun yoksa o evde mutlu olmayı basar
Soran1 ayBunun için elimden geleni yapicam eşimle de olmaz sorunlar davranışları devam ederse son çare ayrılık keske böyle olmasaydi 😢
Cevap sahibi1 ayHa deyince ayrılamazsın bu yüzden hayata komple bakısını değiştireceksin
Gizli Üye(36-45)1 ayAllaha sıgın tövbe et uzaklaş seni görüyor mu devamlı o kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayÇokta önemli değil ihtiyacın varmış olmuş bitmiş intihar etsen dah kötü ya
00 Yorumlainan hğimiz bunu yapardık bu drumda sana hak veriyorum
02 Yorumla
Soran1 ayBu yazdiklarim fragman bile degil herseyi anlatsam eminim ben hep derdim baskasi olsa dayanamazdi diye
1 ayya yaşanmış artık unutman lazım senle ilgilense eşin aldatmazdın bence
04 Yorumla
Soran1 ayEşim hiç görmezdi ki beni işi bitsin yeter tamam yemegi çayı gelsin dokunma yeter..
- 1 ay
cinsellikte yoktu dimi
Soran1 ayEşimle Vardı ama olsa nolcKki hersey cinsellik mi olsun bitsin diyodum
- 1 ay
ya insellik tutku ile güzel başkasınd ao tutkuyu görünce yaşarsın zaten
Gizli Üye(36-45)1 ayYaşadın ve bitti unut artık seninle gelsin mezara kadar. O adam müsfettesini de boşa
03 Yorumla
Soran1 ayOnu unuturum bu günah hep içimde yük o adami boşama konusund haklısın gerçekten kimse dayanamazdi.. o kişi bile diyordu baskasi olsa dayanamzdi sen nasıl bunca yil katlandin
Cevap sahibi1 ayNe günahı ya saçmalama geçti gitti bırak artık bu sadece senin suçun değil
Cevap sahibi1 ayUnut artık günah falanda değil
Zamana bırak her şey düzelir inş
00 Yorumla
1 ayNe yaşadın tam olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aysen de bir sır olarak kalsın.
07 Yorumla
Cevap sahibi1 ayhala sevgisiz ve ilgisizsin seni yaralayan zaten bu.
Soran1 ayYemin ederim çocukken sevilmemis büyümüş evlenmiş sevilmemis 16 yasnda evlendim bu hayatta tek isteğim sevilmek değer görmekti ama görmedim hic kimse sevmedi
Cevap sahibi1 ayher açıdan mağdursun, eksiksin. 16 yaşında sen evlendinde , seni alan adam hiç mi bir çocukla evlendiğini bilmiyordu.
Soran1 ayBilse sahip çıkardi severdi ilgi gösterir şevkat gösterir anlayışlı olurdu.. mal öküz sığır kani bozuk Çok yaşa inşallah demezdi yol göstermezdi Kadınlığıma laf etmezdi anneligime laf etmezdi ailesine kardeşlerine kimseye ezdirmezdi daha cokk sey
Cevap sahibi1 ayhak etmiş. geçici süreyle de olsa bir dönem mutlu olduysan bırak içinde sır olarak kalsın.
Soran1 ayİnşallah Rabbim izin verdiği sürece sır olarak kalacak 😔
Cevap sahibi1 ay🫶
Gizli Üye(25-29)1 ayCinsel birliktelik mi oldu
00 YorumlaAdım acık. Dertlesırız. Suc sende degıl
03 Yorumla
Soran1 ayYok o kişi degilim ben mesaj atmayi bilmiyorum burdan
Gizli Üye(36-45)1 ayÖylesine az bile.
10 Yorumla
1 ayİlişki nasır oldu bana garip geldi
00 YorumlaNe oldu ne kadar yakınlaştın aldattın
00 YorumlaSeni kurtarmami istermisin
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 442 cevap paylaştı. Fake mg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayAldatmaktan kastın ne kuzum? Yattın mı?
16 Yorumla- 1 ay
Büyük ihtimalle
Soran1 aySonradan oda oldu 😢😔 ama gerçekten o şey için kurulan oratada bildiklerimiz gibi bi ilişki değildi ama yapmamam hereken bisey yaptim ve bu beni bitirecek 😔😢
- 1 ay
Ne kadar süre oldu
Cevap sahibi1 ayOnun için kurulmamış olsa da bunu yapmışsın. Ne diyeyim bilemiyorum sana
Soran1 ayYazdığım seylerden fazlası var hem evlilik içinde hem onunla olanlar ama ben gerçekten inandım sevdim bilmiyorum belki büyük konustm ama böyle şeye düşmekten okdar korkardımki yemin ederim Alalha tek duam da buydu ama olmadı 😢😔
- 1 ay
Nerden dönersen ordan kâr senin için sağlıklı düşün niyetin iş bozma
Gizli Üye(18-24)1 ayTövbe etmeye devam et ve ailene odaklan...
01 Yorumla
Soran1 ayÖlene kadar edicem ki zaten bu acıdan sağ çıkarsam eğer
Gizli Üye(36-45)1 ayyattın mı o adamla
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ay1.5 sene boyunca hep mı yattınız
Gizli Üye(30-35)1 aykiminle aldattn
01 Yorumla
Cevap sahibi1 aycevaplar arasinda vir saattir seni arıyorum
biraz dertleselim
1 ayCinsellik oldumu
02 Yorumla
Soran1 ayMaalesef 😢😢 lanet olsun bana ki inadin sevdim oldu