🙏 lütfen yargılamayın? gerçekten yardıma ihtiyacım var 😔?

🙏😔17 Senelik evliyim iki çocuğum var görücü usulü evlendik esimle aramızda 11 yaş var.. evliliğimiz iyi degil iyiysen iyi olan bişey olunca sövüp sayan ezen ezdiren karım diye sahip cikmayan sevgisiz ilgisiz anlayışsiz sefkatsiz kisaca duygusal eksik yanliz bi eştim istekleri görülmeyen.. yıllardır ama buna alışmaya çalıştım hatta kabul ettim bu durumu Allah'tan tek duam ölene kadar temiz imanla ibadetle yaşamakti ayakta tutan cocuklarimdi. Ailem ve cocuklar maddiyat aYrilmama engeldi.. namazlarimi kiliyo kurN okuyo tesbih falan elimden geleni yapiyordum sonra bi yanlışa düştüm eşimi aldattım ama öyle bi düşüncem yoktu tesadüf tanışıp kaçmaya çalıştığım ama basaramadigim biriydi inandim güvendim sevdim 1 bck sene sürdü ciddi sandim seviyordu ayrıldık ama bu günah Allah'ıma ve evli oldugum kişiye yaptığım bu yanlış günah beni bitiriyor yemiyorum içmiyorum ağlıyorum kendime zarar veriym ölmekten baska çare göremiyom kalbimde bi yük var bitiriyor beni ne yapcam bilmiyorum ÇOK pişmanım... Anlatsam bosanmkla kalmaz herkes duyar söyler anlatmasam napcam bilmiyorum kaldıramıyorum 😢😢😔🙏

🙏 lütfen yargılamayın? gerçekten yardıma ihtiyacım var 😔?