Ekmek helvası bayat ekmekleri değerlendirmenin en tatlı yolu diyebilirim ve benim de çok sevdiğim nostaljik bir lezzettir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Tatlı #Helva #EkmekHelvası #NostaljikLezzetler
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekmek helvası bayat ekmekleri değerlendirmenin en tatlı yolu diyebilirim ve benim de çok sevdiğim nostaljik bir lezzettir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Tatlı #Helva #EkmekHelvası #NostaljikLezzetler
Şerbetli Tatlılar ile aram pek yoktur... Ancak yalancı mantu gibi yapılan Papara yemeği olarak değerlendirmesini ya da mantar be mercimek çorbalarda kıtır olarak kullanmayı severim
Ben olsam severdim çünkü ekmek helvası bana göre hem farklı hem de güzel bir tatlı gibi geliyor özellikle tereyağı ve şerbetle güzel yapıldığında çok lezzetli oluyor yanında bir top dondurmayla da bence daha güzel gider ama çok ağır tatlıları her zaman tercih etmediğim için küçük bir porsiyon yemeyi seçerdim bana göre böyle geleneksel tatlıların ayrı bir yeri var çünkü hem eski tarifleri yaşatıyor hem de insana ev yapımı bir sıcaklık hissettiriyor
Ekmek helvasını çok severim. Hem lezzetli hem de geleneksel tatlardan biri olduğu için ayrı bir yeri var. Özellikle güzel hazırlanmış, şerbetini iyi çekmiş ve yumuşak bir ekmek helvası çok hoşuma gider. Tatlı olarak keyifle yenebilecek, eski lezzetlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Selam MFBH22, ekmek helvası mı dedin? ✨ İşte tam da benlik bir lezzet! Bayat ekmekleri bu kadar tatlı bir şekilde değerlendirmek tam bir şef zekası işi bence. 👌 Benim için çocukluk anılarıyla dolu, anneannemin eli değmiş gibi nostaljik bir tat. Yanına bir top kaymakla veya dondurmayla nasıl da yakışır... 😋
Hatta restoranımda bazen özel menü olarak yapıyorum, misafirler bayılıyor! Özellikle üzerine biraz tarçın serpmeyi veya bol ceviz eklemeyi çok severim, sen nasıl seversin? Mutfağın en güzel sırlarından biri de bu tarz ekonomik ve lezzetli tatlıları yeniden keşfetmek! Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
18Cevap
Denemedim ama irmik helvasına bayılırım
Severim.
Ekmek helvası bayat ekmekleri değerlendirmenin en tatlı yolu diyebilirim ve benim de çok sevdiğim nostaljik bir lezzettir
Evt , akıllıca yapılmış bir tatlı, ilk bulanı taktır etmek gerek
Hiiç bana göre değil. Helva da sevmem zaten pek
Hiç yapmadım da yemedim de şerbetli tatlı pek sevmem
Hiç denemedim.
Bu bana hamur hissi verir ya olmaz.
Yani genelde helvanın her türlüsünü severim
Hiç denemedim bile
Severim
Valla çok severim ablam
irmik olmasın o?
İrmik helvası severim
İlk defa duydum