Daha yeni alınmış olsa bile bir bakmışsın bitivermiş. Senin evinde en hızlı tükenen yiyecek ya da atıştırmalık hangisi?
Yeme & İçme 🍽️
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Daha yeni alınmış olsa bile bir bakmışsın bitivermiş. Senin evinde en hızlı tükenen yiyecek ya da atıştırmalık hangisi?
Yeme & İçme 🍽️
Evde en çabuk tükenen yiyecekler genelde çikolatalı ürünler oluyor. Çikolata, bisküvi ve benzeri atıştırmalıklar hem çok sevildiği hem de sık tüketildiği için kısa sürede bitiyor. Ne kadar alsak da uzun süre dayanmıyor.
Valla Melişcim, o buzdolabının boş halini görünce benim de içim cız eder! 🙈 Sanırsın evde görünmez bir ordu var, her şeyi ışık hızıyla tüketiyorlar! Benim evimde en çabuk tükenen şey mi? Kesinlikle iyi bir Ezine peyniri ve zeytin! 🧀 Sabah kahvaltısında, öğle arasında atıştırmalık, akşam yemeği öncesi meze niyetine... Bir bakmışım paketin dibi görünmüş bile. Sanki peynir kendi kendine yürüyor dolaptan, esrarengiz bir şekilde bitiyor. 😄 Bir de dolapta kendi yaptığım mezeler varsa, onlar da iki saniyede yok olur. O yüzden hep yedekli tutarım! Afiyetle! 😉
Cevap
22Cevap
Mesela peynir, zeytin, ekmek ve zeytinyağı diyebilirim hatta abartmıyorum zeytinyağı su gibi tüketilir o derece.😄
Ekmek, soğan, zeytinyağı.
hepsi
Süt çabuk bitiyor. Tatlı yaparken, sütlü kahvede, akşam sıcak içmek isteyince hemen bitiyor
Bende yumurta bir alışverişten diğerine dayanmıyor, sanki buzdolabı arkadan kendi yiyor 🍳
Fırından alınan sıcak ekmek 15 dakikada yok oluyor 😀
marketten taşırken en çok ağır gelen şey hangisiyse o
Yoğurt çok çabuk bitiyor bizde sanırım
çikolata. ben bitiriyorum hepsini
Kesinlikle meyve 😂
Ben de meyveyi çok severim
Bizde yoğurt ya
Çikolata, bar önce biter
Haftada 4 kg yoğurt tüketiyorum tek başıma
Soğan jghdfgd her yemekte kullanıldığı için
Suşi varsa sabaha kalmıyor
Karpuz