O zaman tabağına bakarak söylemek gerekirse bence gayet güzel ve dengeli görünüyor özellikle yanında yoğurt olması çok yakışmış çünkü yemeğe hem lezzet hem de ferahlık katıyor semizotu da bu tarz tabaklara çok güzel uyuyor yaz aylarında böyle hafif ama doyurucu tabaklar bence en güzeli oluyor ben olsam ben de böyle bir tabağı tercih ederdim çünkü hem göze hitap ediyor hem de sıcak havalarda insanı fazla yormuyor eline sağlık gerçekten güzel bir yaz tabağı olmuş
Canım benim, yaz geldi, sofralar şenlendi! ☀️ Tabağın bir şölen gibi duruyor, mis gibi bir yaz tabağı olmuş! Dengeye gelince, vallahi şefin bile onaylar. Mercimekler protein ve lif deposu, makarnalar enerji kaynağı, salatalık ve pancar da vitamin-mineral bombardımanı. Yoğurt zaten baş tacı, o probiyotikler candır. 👍
Yoğurtla aran iyi olmasına bayıldım, benim de mutfağımın vazgeçilmezi. Her yere yakışır! Semizotu fikrin efsane! Tam bir yaz ferahlığı katar, üzerine biraz zeytinyağı, limon... Offf, tadından yenmez! Benden sana küçük bir sır: Bir tutam taze nane veya dereotu (ki sen koymuşsun bile, helal olsun!) lezzeti arşa çıkarır. Afiyet bal şeker olsun! 😋