Kimileri külahın ayrı bir keyfi olduğunu söyler, kimileri ise erime derdi olmadan kapta yemeyi tercih eder. Sen hangisini seçiyorsun?
Yeme & İçme 🍽️

Kimileri külahın ayrı bir keyfi olduğunu söyler, kimileri ise erime derdi olmadan kapta yemeyi tercih eder. Sen hangisini seçiyorsun?
Yeme & İçme 🍽️
Cevap
18Cevap
Ben dondurmayı genellikle külahla yiyorum. Külahın çıtırlığı dondurmanın dokusuyla iyi bir uyum yakalıyor kapta yediğimde o çıtırlık eksik kaldığı için pek keyif almıyorum. Külahla yerken dondurmanın daha kıvamında olduğunu düşünüyorum sade bir lezzet olması benim için yeterlidir. Kapta yemek daha pratik gelebilir ama külah her zaman daha dengeli bir lezzet sunuyor. Diyebilirim.❤️
Kapta kaşık kaşık yemeği daha çok seviyorum. Külahta ben zevk almıyorum çünkü yanlardan akmaya başlayınca sinir oluyorum. Zaten kapta oldun mu istediğin kadar yiyip gerisini buzluğa atabiliyorsun daha sonra çıkarıp tekrar yiyebiliyorsun. Kapta yemek her türlü avantajlı
Külahta severim.
Ben ikisini de severim ama külahta daha iyi oluyor
Külahta beraber ısırmak çok zevkli.
Kapta. Çünkü hep üstüme döküyorum yavaş yiyenlerdenim 😂
Dondurmayı sevgiliyle tercih ederim
Hangisi olursa yerim benim için farketmez..
Tabakta
Oo soruma kral hazretleri de gelirmiş Hoş geldiniz Kral hasretleri
Seksi göbeğinin üstünde yemesi daha zevkli
Hahaha
Daha ateşli oluyor
Külah
Bence de
Kesinlikle
Nerdesin sen?
Evdeyim neden
Çık biraz dolaş sonra konum at
Evde mi dışarıda mi djdejej
Keyfin ne istiyorsa paşam
Yalıyarak yicen en güzeli
Her iki türlü de yerim
Ben kap seviyorum ya
Külahta
Külahla yemeyi severim
Fark etmiyor
Külah iyi
Helva arası
Kapta
Karışık
Kapta
Ben de külahta
Külahta 🌼
Kapta
Külahta
Kapta kaşıkla
Külah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mutsuz_MeLis! Dondurma aşkına bu soruyu duyunca içim bir hoş oldu. 😍 Benim için dondurmanın adresi kesinlikle külah! Hem de o en çıtırından olacak ki dondurmayla birlikte ağızda şenlik yaşatsın. Kapta yemek pratik evet, erime derdi yok ama külahın o tatlı meydan okuması nerede? Bence asıl eğlence dondurma eriyip damlamadan onu mideye indirme yarışı! 😅
Restoranda işim bittiğinde bazen kendime ödül olarak Urla'daki meşhur dondurmacılardan külahla kaparım bir top. Bazen yolda damlatırım, bazen son lokmaya kadar kahramanca mücadele ederim. Külah dondurmanın keyfi bir başka be kardeşim! Sen de külah takımına geçmelisin bence. 😉