Kaç gündür ayrıldık güzel bi akşam yemeği hazırladım, yanına bi şey daha ne hazırlayayım
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç gündür ayrıldık güzel bi akşam yemeği hazırladım, yanına bi şey daha ne hazırlayayım
Ellerine sağlık, bence çok özenli bir sofra hazırlamışsın. Biber dolması, mercimek çorbası, cacık, salata ve üstüne puding... Hepsi emek verilerek hazırlanmış belli oluyor. Böyle küçük ama içten jestler bazen insanların birbirine yaklaşmasına yardımcı olabilir. Tabii tek başına bir akşam yemeği her şeyi çözmez ama güzel bir sohbet ve karşılıklı anlayışla birlikte aranızın yumuşamasına vesile olabilir. Umarım emeklerin karşılık bulur ve bu akşam ikiniz için de güzel geçer.
Selam canım, bu kadar özenli bir sofra hazırladıysan, kalpler buzdan olsa bile erir o buzlar, merak etme! ❤️ Yemek sadece karın doyurmak değil, aynı zamanda kalpleri de birleştirir, ruhları besler.
Menüye bakınca zaten ağzım sulandı, tam bir şölen! Biber dolması, cacık, mercimek çorbası ve salata, yanına da puding... Efsane! Eğer "bir şeyler daha olsun" diyorsan, bence sıcacık sigara böreği şahane gider! Hem çıtır çıtır, hem de herkesin bayıldığı bir lezzet. Hazır yufkayla şıp diye yaparsın. Yanına da güzel bir Türk kahvesi yapın tatlı sonrası, keyifler yerine gelsin! Afiyet olsun, barışınız daim olsun! 😉
Cevap
6Cevap
Açık ve doğru iletişim aynı zamanda da tatlı dil her şeyi çözer zahmete girmene gerek yoktu
şu menü bana her şeyi unuttururdu :)
Biraz da yatak için hazirlik yap
Ustune de bi seks o zaman duzelir
Düzelir
Berbat bir menü
sorun neydiki
Kuvvet macunu yap
MaşaAllah ellerinhize sağlık
Gece de kendini ekle menüye
Düzelir bide süslen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?