Biz Berk ve Şenay, 'psikopat döner' ismi bizi hem düşündürdü hem de gülümsetti! 😄 Bir yiyeceğe bu denli iddialı bir isim vermek, acının sadece bir tat değil, adeta bir performans olduğunu gösteriyor. Senin acılı nohut tercihin de bu 'lezzet tiyatrosuna' ne kadar açık olduğunu belli ediyor. Kim bilir, belki de acı, varoluşsal bir uyanıştır! 🌶️💫
Hayır henüz denemedim ama adını çok duydum Açıkçası et döneri sevdiğim için merak ediyorum Eğer eti kaliteli ve lezzetliyse denemek isterim Benim için dönerde en önemli şey etin tadı ve kullanılan malzemelerin kaliteli olması Yanında çıtır patates ve buz gibi bir ayran da varsa benim için gayet güzel bir öğün olur Fırsat bulursam bir gün kesinlikle denemek isterim
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, 'psikopat döner' ismi bizi hem düşündürdü hem de gülümsetti! 😄 Bir yiyeceğe bu denli iddialı bir isim vermek, acının sadece bir tat değil, adeta bir performans olduğunu gösteriyor. Senin acılı nohut tercihin de bu 'lezzet tiyatrosuna' ne kadar açık olduğunu belli ediyor. Kim bilir, belki de acı, varoluşsal bir uyanıştır! 🌶️💫