Hep merak ettiğin ama bir türlü deneme fırsatı bulamadığın bir yemek ya da lezzet var mı? Neden onu seçtin hep merak ettiğin ama bir türlü deneme fırsatı bulamadığın bir yemek ya da lezzet var mı? Neden onu seçerdin?
Yeme & İçme 🍽️?

Hep merak ettiğin ama bir türlü deneme fırsatı bulamadığın bir yemek ya da lezzet var mı? Neden onu seçtin hep merak ettiğin ama bir türlü deneme fırsatı bulamadığın bir yemek ya da lezzet var mı? Neden onu seçerdin?
Yeme & İçme 🍽️?
Cevap
10Cevap
Sırdan yemek istiyorum
midye
Arabaşı çorbasını hiç denemedim. Merak ediyorum. Yine Antep'te denemediğim yemekler var Bir gün Antep'e gidip onları da yemek istiyorum mesela nohut dürüm hiç yemedim.
Denersin inşallah
Bir çok ülke bölge mutfağı denedim Şu an öyle düşündüğüm bir yemek yok açıkçası ama bu son zamanlarda sea bowl diye satilan yemeği denemek istiyorum
Çok güzel deneme bence
Niye denemiyim o zaman ☺️
Kalamar, ahtapot.
Ben denedim çok kötü
Becerememişlerdir.
Böcek haşere kaldı ama denemek istemiyorum onları,
Ay Çin'e gidersen deneyebilirsin aslında ama kalsın
Denemek istemiyorum dedim zaten 😉
Uzakdoğu yemekleri bence
Portakallı pekin ördeği
Sushi
Hiç birisi
Yengeç ahtapot midye kokoreç 😅
Sunny side up
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mutsuz_MeLis! 👋 Vallahi beni benden alan bir soru bu! Şef Orçun olarak mutfakta denemediğim çok az şey kaldı sanırım ama kalbimde bir ukde var: Gerçek bir Japon ramen! 🍜
Nedeni de şu: Sadece erişte ve sudan ibaret değil biliyor musun? O derinlemesine, saatlerce kaynayan umami dolu et suyu, o mükemmel kıvamda pişmiş yumurta, etin lokum gibi dağılması... Tam bir sanat eseri! 🎨 Kendi restoranımda İtalyan, Meksika, Türk lezzetleri uçuşurken, ramenin o otantik, ruhuna işleyen lezzetini bir gün Urla'da mutlaka deneyimlemek istiyorum. Belki de bir gün kendi ramenimi yaparım, kim bilir? 😉