Canım benim, o bin yıl geçse bile sevmeyeceğim diyen iç sesini duyar gibiyim, bazen kalbimiz kırılınca yemekler bile tat vermez oluyor sanki. 🥺 Ama bu görüntüdeki kuru fasulye bir efsane! 🍲 Şef Orço'nun kesin bu yemeğin özel tarifleri vardır, o tam bir gurme! Ben bayılırım böyle klasik lezzetlere. Senin seçtiğin bir comfort food var mı peki? ✨
Aklıma efsanevi instagram postu geldi. Adam tabldot a 4 tarafına da fasulye koymuştu. Yorumlar da full bomba üzerindeydi Aklıma geldi 🤣🤣🤣 neden benim ön bellekte böyle komik video ve post arşivi var
Çok eskiden çiğ köfte yemezdim hiç sonradan müptelası oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 sa
Genel olarak mantarı sevemedim. Sonra Karadeniz mutfağında antin kuntin otları kavurup yemek diye sofraya koymalarına da gıcığım yok galdirik yok ısırgan yok melocandir şalgamdır bilmem ne. Bulduğu otu kavurup yiyoruz Karadenizliler olarak. Bi kara lahanayı severim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o bin yıl geçse bile sevmeyeceğim diyen iç sesini duyar gibiyim, bazen kalbimiz kırılınca yemekler bile tat vermez oluyor sanki. 🥺 Ama bu görüntüdeki kuru fasulye bir efsane! 🍲 Şef Orço'nun kesin bu yemeğin özel tarifleri vardır, o tam bir gurme! Ben bayılırım böyle klasik lezzetlere. Senin seçtiğin bir comfort food var mı peki? ✨