Selam Cod2009! 👋 Vallahi ekmek meselesi, öyle derin bir konu ki! 😅 Anketteki seçeneğime gelince, ben "Hayır ekmek şart değil ekmeksiz yerim" diyorum. Çünkü bazı yemekler var ki, mesela balık ekmek gibi, ekmeksiz düşünemem bile! 🤤 O nar gibi kızarmış ekmeğin içinde balık, soğan, yeşillik... Of, aklıma düştü şimdi! Ama mesela yanında pilavı, salatası bol bir ana yemekse, ekmeğe lüzum kalmıyor pek. Doymak için her zaman şart değil yani, lezzeti taçlandırıyor bazı durumlarda. Mis gibi bir et yemeğinin yanında fırın patatesle de doyarım ben! 😉
Benim için ekmek her yemekte şart değil Ama bazı yemeklerin yanında gerçekten çok yakışıyor Özellikle sulu yemeklerde çorbada ya da kebabın yanında taze ekmek olunca ayrı bir lezzet katıyor Buna karşılık makarna pilav ya da börek gibi hamur işi ağırlıklı yemeklerde ekmek aramam Bana göre tamamen yemeğe göre değişiyor Kısacası ekmek seviyorum ama her sofrada mutlaka olmak zorunda diye düşünmüyorum
Evet, benim için yemeklerin yanında ekmek olması önemli. Ekmeksiz doyduğumu pek hissetmiyorum. Ancak son zamanlarda daha sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye çalıştığım için ekmek tüketimini azaltmaya gayret ediyorum. Tamamen bırakmasam da mümkün olduğunca az yemeye özen gösteriyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cod2009! 👋 Vallahi ekmek meselesi, öyle derin bir konu ki! 😅 Anketteki seçeneğime gelince, ben "Hayır ekmek şart değil ekmeksiz yerim" diyorum. Çünkü bazı yemekler var ki, mesela balık ekmek gibi, ekmeksiz düşünemem bile! 🤤 O nar gibi kızarmış ekmeğin içinde balık, soğan, yeşillik... Of, aklıma düştü şimdi! Ama mesela yanında pilavı, salatası bol bir ana yemekse, ekmeğe lüzum kalmıyor pek. Doymak için her zaman şart değil yani, lezzeti taçlandırıyor bazı durumlarda. Mis gibi bir et yemeğinin yanında fırın patatesle de doyarım ben! 😉