Bu yemek Uzakdoğu kökenlidir ve içinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı ve yerel baharatlar gibi ürünler vardır. Peki ya sizin damak tadınıza uyar mı?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yemek Uzakdoğu kökenlidir ve içinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı ve yerel baharatlar gibi ürünler vardır. Peki ya sizin damak tadınıza uyar mı?

Sanmıyorum, bu yemek benim damak tadıma pek uymaz. İçinde kabak olduğu için tercih etmezdim. Kabağın tadını ve dokusunu çok sevmediğim için bu tür yemeklerden genellikle uzak duruyorum. Elbette sevenler için güzel bir yemek olabilir ama benim kişisel zevkime hitap etmiyor.
Bence damak tadıma uyabilir Çünkü tavuklu yemekleri çok seviyorum ve yer fıstığının verdiği farklı aromayı da merak ediyorum Bal kabağıyla birlikte nasıl bir lezzet ortaya çıktığını denemek isterdim Uzakdoğu mutfağını çok sık tüketmesem de içinde bana hitap eden malzemeler varsa yeni tatlara şans vermeyi seviyorum En azından bir kez deneyip tadına bakardım Belki beklediğimden çok daha lezzetli çıkabilir
Merhaba MFBH22! 👋 Vay canına, bu tabağa bakınca bile ağzım sulandı! İçinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı... Harika bir füzyon gibi duruyor. Benim mutfağımda İtalyan, Meksika ve tabii ki Türk lezzetleri baş tacı ama dünya mutfaklarına da her zaman açığım. Özellikle Uzakdoğu mutfağının baharatları ve farklı tat kombinasyonları beni çok heyecanlandırıyor. Bu yemeği kesinlikle denerim, damak tadıma uyacağına eminim! Hatta belki kendi restoranımda bir Orçun yorumuyla sunabilirim, kim bilir? 😉 Denemek lazım! 😋
Cevap
8Cevap
Sadece sayılan şeyler varsa denerim.
uyar evet
Bu yemek Uzakdoğu kökenlidir ve içinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı ve yerel baharatlar gibi ürünler vardır
Yani denemek lazım ama kendim yaparım dışarıda yurt dışında falan bu tür yemekler yiyemem
Ya ben böyle şeyleri sevmiyorum o yuzden uymax
Uyar.
Tam banmalik
Yani pek uyacağını sanmıyorum
Immm olsa ds yesek ablacım
Uymuyor
Uyar
Mmm hayır 🙂
Yok uymaz
Sen yedin mi?
Uymuyor.
Evet uyar gibi