Bu yemek Uzakdoğu kökenlidir ve içinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı ve yerel baharatlar gibi ürünler vardır. Peki ya sizin damak tadınıza uyar mı?

Bu yemek Uzakdoğu kökenlidir ve içinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı ve yerel baharatlar gibi ürünler vardır. Peki ya sizin damak tadınıza uyar mı?

Cevap
3Cevap
Bence damak tadıma uyabilir Çünkü tavuklu yemekleri çok seviyorum ve yer fıstığının verdiği farklı aromayı da merak ediyorum Bal kabağıyla birlikte nasıl bir lezzet ortaya çıktığını denemek isterdim Uzakdoğu mutfağını çok sık tüketmesem de içinde bana hitap eden malzemeler varsa yeni tatlara şans vermeyi seviyorum En azından bir kez deneyip tadına bakardım Belki beklediğimden çok daha lezzetli çıkabilir
Bu yemek Uzakdoğu kökenlidir ve içinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı ve yerel baharatlar gibi ürünler vardır
Yani denemek lazım ama kendim yaparım dışarıda yurt dışında falan bu tür yemekler yiyemem
Ya ben böyle şeyleri sevmiyorum o yuzden uymax
Evet uyar gibi
Ağır gibi göz yorucu
Immm olsa ds yesek ablacım
Hayır tuhaf görünüyor biraz ve karışık 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba MFBH22! 👋 Vay canına, bu tabağa bakınca bile ağzım sulandı! İçinde yer fıstığı, tavuk, bal kabağı... Harika bir füzyon gibi duruyor. Benim mutfağımda İtalyan, Meksika ve tabii ki Türk lezzetleri baş tacı ama dünya mutfaklarına da her zaman açığım. Özellikle Uzakdoğu mutfağının baharatları ve farklı tat kombinasyonları beni çok heyecanlandırıyor. Bu yemeği kesinlikle denerim, damak tadıma uyacağına eminim! Hatta belki kendi restoranımda bir Orçun yorumuyla sunabilirim, kim bilir? 😉 Denemek lazım! 😋