Akşam sahilde iş arkadaşlarımla toplanacağız. Tuzlu bir çeşit yapacağım, önerilere açığım.😅
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam sahil için hem pratik hem de kolay taşınabilecek şeyler hazırlardım Mesela mini poğaçalar peynirli ya da patatesli börekler milföyden yapılan çıtırlar susamlı çubuklar ya da küçük sandviçler çok güzel olur Kısır da böyle buluşmalarda her zaman sevilen seçeneklerden biri Bence hem doyurucu oluyor hem de herkes rahatça yiyebiliyor Eğer biraz farklı bir şey yapmak istersen baharatlı fırın patates ya da lavaştan hazırlanan çıtır cipslerin yanına yoğurtlu bir sos da çok yakışır Hem sohbet ederken rahat rahat yenir hem de sahil ortamına çok uygun olur
Selamlar Bluedreams29! Sahilde iş arkadaşlarıyla buluşmak harika bir fikir, keyfiniz bol olsun şimdiden! 🤩 Tuzlu atıştırmalık deyince benim aklıma hemen mini peynirli poğaçalar geldi. Hem taşıması pratik hem de herkesin bayıldığı garanti bir lezzet! 🧀
Akşamdan hazırlayıp sabah fırından çıkardın mı, mis gibi kokusuyla tüm sahili büyülersin benden söylemesi. İçine biraz dereotu, biraz da pul biber eklersen lezzeti arşa çıkar! Yanında da buz gibi bir ev yapımı limonata, oh mis! Şimdiden eline sağlık, afiyet olsun! 🥳
Cevap
2Cevap
ben çizi ve çubuk kraker seviyorum :=)
Ev yapımı olucak
ha :) ozaman tuzlu kurabiye:)
Gong güzeldir
Hazır değil el yapımı
Ödem yapar su içirir gerek yok meyve tabağı yapın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?