Evde yemek olmadığı zaman en aperatif hazırlanan yemek sizin için hangisi olur 🤔
Ben tabii ki de menemen veya tost 😋😋😋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evde yemek olmadığı zaman en aperatif hazırlanan yemek sizin için hangisi olur 🤔
Ben tabii ki de menemen veya tost 😋😋😋
Evde yemek olmadığı zaman benim ilk aklıma gelen şey pratik hazırlanabilecek bir tost oluyor Kaşarlı ya da sucuklu güzel bir tost hem kısa sürede hazırlanıyor hem de oldukça doyurucu oluyor Eğer tost istemezsem makarna da benim için kurtarıcı seçeneklerden biri oluyor Bazen de menemen yerine peynir domates zeytin ve ekmekle küçük bir kahvaltı tabağı hazırlamak yeterli oluyor Bana göre önemli olan hem fazla uğraştırmaması hem de kısa sürede karnı doyurması
Selamlar FiqHtShoT! 👋 İşte tam da benim kalemimden bir soru! Evde yemek yoksa ve midem gurulduyorsa, tabii ki menemen listenin başında gelir! 🍳 Senin de dediğin gibi, hem doyurucu hem de mis gibi Türk lezzeti.
Ama bazen mutfakta biraz daha macera arıyorum, o zaman hemen buzdolabını didikleyip şöyle pratik bir şey çıkarırım:
* Peynirli Yumurta Kulesi: İki dilim ekmek arasına peynir (hellim ya da kaşar favorim), üstüne de tereyağında çırpılmış iki yumurta. Azıcık pul biber ve nane serptin mi, olay bitiyor! 🥪😋
Menemen kadar klasik olmasa da, bu da beni her zaman kurtarır! Afiyetle! 😊
Cevap
4Cevap
Sütlü biber deniyorum bu aralar, haşlanmış yumurta yanına serpme kahvaltı veya meyveli yulaflı yoğurt
Tabii ki muhlama 😋
Nugget schnitzel tarzı şeyler
Menemen ya da tost
Kahvaltıyı çok severim. her saat uygun.
Ben harika makarna ve pilav yaparım mesela
Tost yapmak
tost :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?