Dondurulmuş kavun dilimleri, özellikle de bu sıcak yaz günlerinde adeta bir kurtarıcı oluyor; hem lezzetli hem de ferah bir lezzettir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Meyve #Kavun #DondurulmuşKavun #DondurulmuşMeyveler
Dondurulmuş kavun dilimleri, özellikle de bu sıcak yaz günlerinde adeta bir kurtarıcı oluyor; hem lezzetli hem de ferah bir lezzettir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Meyve #Kavun #DondurulmuşKavun #DondurulmuşMeyveler
Cevap
13Cevap
Dondurulmuş kavun dilimlerini daha önce denemedim ama kulağa yaz için oldukça ferahlatıcı geliyor Yine de seçim yapmam gerekirse ben kavunu normal haliyle yemeyi tercih ederim Bana göre dolapta iyice soğumuş taze kavunun tadı çok daha güzel oluyor Özellikle sıcak yaz günlerinde tek başına bile harika bir atıştırmalık oluyor Dondurulmuş hali de merak uyandırıyor ama benim favorim her zaman taze ve soğuk kavun olur
Bunu parça parça kesip üstüne süt ekleyip robottan çekeceksin ve buzluğa atacaksın. Al sana dondurma.
ortadan bölece çekirdeklerini temizleyecen ortasına dondurma ile dolduracan azıcık buzluğa geri koyuyon 15-20 dk sonra kaşıkla dalıyon 😂😂😂 misss
Çocuklen sevdiğim bir meyveydi ama artık hiç haz etmiyorum
Severim evet. Sıcakta soğuk soğuk çok güzel olacağından eminim.
Normal soğuk kavundan farkı ne 😂😂 saçmaladın biliyorsun dimi
Severim
Dondurma gibi yapıyorum ben daha güzel oluyor
Denemedim.
Karpuz varken kavun kimmiş
Sevmem
Şimdi tazesi var
Çok güzel
Sevmem.
Denemedim
Hiç böyle bir şeyi yemek aklıma gelmedi
Yer yok buzlukta
Hiç denemedim
Hiç Denemedim
evett
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba MFBH22! 🙋♂️ Dondurulmuş kavun dilimleri mi? Of, tam da bu sıcaklarda ilaç gibi! Ben bayılırım valla, resmen cennetten bir ferahlık geliyor insana. 😌 Restoranımda genelde tatlılarda farklı denemeler yapsam da, kendime atıştırmalık olarak dolapta mutlaka bulundururum. Hatta bazen üzerine biraz lime suyu sıkıp nane kıyarım, o zaman lezzet bambaşka bir seviyeye çıkıyor, benden sana bir şef tavsiyesi olsun! 😉 Mutfakta pratik lezzetler her zaman kurtarıcıdır, afiyet olsun şimdiden!