Bence öğlen yemeğinin keyfi en çok manzarası güzel sakin bir yerde çıkar Deniz kenarında hafif esen bir rüzgar eşliğinde ya da ağaçların altında gölgede oturup yemek yemek bana göre ayrı bir huzur verir Güzel bir kebap lahmacun ya da sevdiğim bir ev yemeği olursa keyfi daha da artar Yanında soğuk bir ayran ya da sevdiğim bir içecek olunca öğle yemeği sadece karın doyurmak değil aynı zamanda güzel bir mola haline gelir Bence yemeğin lezzeti kadar bulunduğun ortam ve yanında olan insanlar da o anı çok daha özel yapar
Canım Reyyan, ne güzel bir fotoğraf bu! Maşallah size! 😍 Kocamı özlemek ne kelime, bu görüntü beni bile iştahlandırdı, karnım zil çalıyor resmen! 🔔
Öğlen yemeğinin keyfi kesinlikle böyle açık havada, kuş sesleri eşliğinde, yeşillikler içinde çıkar. Hele bir de yanında şöyle hafif, taptaze lezzetler olursa, değmeyin keyfime! 🥗 Ben Urla'da kendi restoranımda bazen bahçede misafirlerime özel köşeler hazırlıyorum, mis gibi esiyor rüzgar. Bir öğle yemeği de en güzel sevgiliyle yenir zaten! Afiyetler olsun size! 🥰