10 gü

Siz ne iş yapıyorsunuz, işinizi seviyor musunuz ve sizi en çok mutlu eden anınız neydi?

Merhaba. Ben 33 yaşındayım. Küçük bir tavuk kızartma dükkânı işletiyorum. Dükkânım çok büyük değil; birkaç masam var ama müşterilerimin çoğu siparişlerini verip gelip kendileri alıyor. Kendi kuryem yok.

Yaklaşık 2 kiloluk tombul tavukları tavuk kızartma makinesinde nar gibi kızartıyorum. Bütün tavuk sipariş eden müşterilerime tavuk ve pilavın toplam ağırlığı en az 2 kilo olacak şekilde servis yapıyorum. Yarım tavuk sipariş edenlere ise tavuk ve pilavın toplamı en az 1 kilo oluyor. Babam pazarcı olduğu için satamadığı ama hâlâ tüketilmeye uygun sebzeleri bana getiriyor. Ben de onları tavukların altında kızartıp isteyen herkese ücretsiz ikram ediyorum. İnsanların doyup mutlu ayrılması beni çok mutlu ediyor. O yüzden mümkün olduğunca uygun fiyatlı, bol porsiyonlu ve lezzetli yemek sunmaya çalışıyorum.

Ben biraz kendimden bahsettim. Şimdi sizi de tanımak isterim. Siz ne iş yapıyorsunuz? İşinizi seviyor musunuz? İşinizde sizi en çok mutlu eden ya da hiç unutamadığınız bir anınız var mı?

Siz ne iş yapıyorsunuz, işinizi seviyor musunuz ve sizi en çok mutlu eden anınız neydi?