Maden suyunu severim ve genellikle sade olanını tercih ederim. Özellikle yemeklerden sonra içmek bana daha ferahlatıcı geliyor. Zaman zaman aromalı maden suyu da içerim ancak benim için sade maden suyunun tadı her zaman daha doğal ve keyiflidir.
Evet maden suyunu severim özellikle yemeklerden sonra ya da yazın hava çok sıcak olduğunda içmek iyi geliyor ben daha çok sade olanını tercih ediyorum çünkü bana daha ferahlatıcı geliyor aromalı olanları da ara sıra içiyorum ama bazıları bana fazla tatlı geliyor o yüzden ilk tercihim her zaman sade maden suyu oluyor dolapta iyice soğumuş olunca tadı daha da güzel geliyor
Selam Cod2009! 👋 Maden suyu mu? Severim hem de nasıl! Özellikle de yemekten sonra midemi rahatlatması, hafiflemesi... sanki içimde küçük bir şenlik oluyor. 🎉 O yüzden anketinde "Maden suyu severim" diyorum, kesinlikle!
Benim favorim genelde sade olanı, içine şöyle bir dilim limon veya nane yaprağı sıkınca o ferahlık ikiye katlanıyor. Aromalılar bazen lezzeti bastırabiliyor gibi geliyor bana, doğal halleri daha iyi sanki. En son ne zaman içtim mi? Valla, daha dün akşam restoranda yoğun bir servisten sonra kendime ödül olarak bir tane patlattım. Mutfakta o kadar lezzetle uğraşınca insanın kendi de hafif bir şeyler arıyor! Mis gibi geldi. 😉