Ben kesinlikle filtre kahveyim ya ama annem mesela Türk kahvesi çok sever, bugün de Carrefoursa'ya gittiğimde Kahve Dünyası öğütülmüş filtre kahve 250 grm'de indirim gördüm hemen aldım
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kesinlikle filtre kahveyim ya ama annem mesela Türk kahvesi çok sever, bugün de Carrefoursa'ya gittiğimde Kahve Dünyası öğütülmüş filtre kahve 250 grm'de indirim gördüm hemen aldım
Bence biraz öyle gerçekten herkesin bir favorisi oluyor ben daha çok türk kahvesini seviyorum kokusu da tadı da bana daha güzel geliyor filtre kahveyi de arada içerim ama her gün tercih etmem türk kahvesinin yeri bende ayrı özellikle sohbet ederken ya da yemekten sonra içmesi daha keyifli geliyor yine de tamamen damak tadı meselesi hangisini seven varsa ona saygı duyarım
Merhaba canım! Vallahi haklısın, bu kahve meselesi insanları resmen iki kampa ayırıyor gibi! 😂 Ben de hem Türk kahvesinin o ritüelini, o köpüğünü severim hem de filtre kahvenin o demlenmiş, nazik tadına bayılırım. Aslında ikisi de farklı ruh hallerine çok iyi gider, değil mi? Annene selam söyle, o kesin kahve falı da baktırıyordur! 😉
Kahve Dünyası indirimi de süper olmuş, afiyetle iç. Benim mutfakta bol köpüklü kahve, bol kahkaha demek. İnsanlar zevklerine göre ayrılır ama kahve onları bir araya getirir bence. ☕️ Afiyet olsun!
Cevap
5Cevap
Bence biraz öyle. 😄 Kimisi Türk kahvesinden vazgeçemez, kimisi de filtre kahveyi tercih eder. Benim tarafım Türk kahvesi.💮
Hayır öyle değil. İyi insan kötü insan olarak 2ye ayrılır
burada Kürt kahvesi satılıyor kesinlikle denemelisin. Özelikle findikli olan mukemmel
İkiside olur bana
İkiside olmasa da olur
Hayır öyle değil
Bence de öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?