Ehliyet için aile hekimine gitmem lazımmış, sağlık raporu alırken aç olmanın veya saat kaçta gittiğinin önemi var mı?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ehliyet için aile hekimine gitmem lazımmış, sağlık raporu alırken aç olmanın veya saat kaçta gittiğinin önemi var mı?
Cevap
10Cevap
Ehliyet için kan tahlili yoktu hatırladığım kadarı ile. Dolayısı ile aç gitmek gerekmez.
öyle mi tamam o zaman teşekkürler
Kan grubun belliyse sistemde hemen veriyorlar ama belli değilse tahlil istiyor
belli kan grubum teşekkürler
Hayır hiç bir önemi yok e devletten bi form dolduruyorsun inceliyor veriyor
onu doldurdum da sağlık sorunum yok zaten migren vs gibi şeylere de yok dedim sorun olmaz herhalde hepsine hayır yaptım
Sorun olmuyor yoğun olmadığı saatlerde git fazla beklemeden al
tamam e nabızdan aile hekimine randevu alınıyormuş ordan alıyım teşekkürler
Rica ederim, başarılar şimdiden.
Daha önec sağlık kuruluşunda yapılmıs ve e nabızda görülen bir kan tahlilin var mı ya da eski ehliyetinde yazıyo mu
kah tahlilim var sağlık raporum da var sportif aktivite için ama 3 4 sene olmuş o raporun üzerinden geçen süre. tahlil de 4 5 ay öncesine ait kan tahlili
Düzeltiyorun yanlış yazmışım kan grubu tahlili
Direl veriyorlar sağlık raporu fazla kasma kendini karnını doyur efendi gibi git bir şey olmaz
tamam çok teşekkürler
Yok bee kağıt evrak zaten
Farketmez git istediğinde
teşekkürler
Aç ya da tok olman fark etmez
farketmez
parayı yatır ücretli bilgin oldun hayırlı olsun iyi günlerde kullan ehliyetini kazasız belasız
Kilo problemin var mı?
hayır yok ideal kilodayım
Tamam o halde e devletten sana bi yer tarif ediyor dolduruyorsun
Sonra doktor soruyor bişeyin var mı gözlerine bakıyor vs ondan sonra veriyor raporu şüphe duyarsa hastaneye sevk ediyor
belli ücret yatırılıyormuş galiba o nereye
Ama giderken hızlı adımlar atma yavaş sakin git tansiyonuna bakacak o zaman yüksek çıkabilir biraz hızlı gidersen
Hayır ücret yok
Fakeder
Eymz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar mammamiaa52! Ehliyet raporu işleri biraz bürokratik olabilir ama endişelenme. Genellikle aile hekiminden alacağın ehliyet sağlık raporu için aç olmanın ya da günün belirli bir saatinde gitmenin özel bir önemi olmaz canım. Doktor genel bir muayene yapar, tansiyonuna bakar, göz testleri filan yapar. Yani kahvaltı yapıp gitmekte sakınca yok, hatta daha iyi bile olabilir! 😋
En garanti yol, gitmeden bir ara doktorunu arayıp "bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu?" diye sormak. Her ihtimale karşı bilgi almak en iyisi. Kolay gelsin! 🚗💨