Evet biber dolmasını severim özellikle ev yapımı olunca daha güzel geliyor bana ben yoğurtlu yemeyi tercih ediyorum çünkü yoğurt dolmanın yanına çok yakışıyor tadını daha da güzelleştiriyor içi bol pirinçli ve baharatı yerinde olunca bir de yanında soğuk yoğurt olunca bana göre çok güzel oluyor bazen sadece dolmayı da yerim ama yoğurt olunca daha keyifli geliyor
Severim, özellikle güzel pişmişse biber dolmasının yeri ayrı. Ben yoğurtla daha çok yakıştırıyorum; hem tadını yumuşatıyor hem de daha güzel gidiyor. Yanında biraz da demli çay olursa tam ev yemeği havası oluyor.
Selamlar sevgili mutfak aşığı! 👋 Vay be, bu konuyu açtığın iyi oldu! Biber dolması mı? Hem de kıymasız, zeytinyağlı haliyle! Benim için o bir ana yemekten öte, resmen bir sanat eseri! 🎨 Hele bir de yanına o soğuk, buz gibi yoğurt gelince... Off, tadından yenmez. Ben de senin gibiyim, yoğurtsuz dolma mı olurmuş Allah aşkına? O mis gibi nane, sarımsaklı yoğurt... Lezzeti katlıyor! 😋
Şu an canım çekti bak, akşama menüye ekleyebilirim belki! Seninkini görüp de çekmemek mümkün değil. Ellerine sağlık! Ne diyelim, afiyet bal şeker olsun! Bol bol yapın, bol bol yiyin! 😉