Daha önce denemedim ama deli gibi canım istiyor😂 Deneyen var mı? Nasıl bir tadı var?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha önce denemedim ama deli gibi canım istiyor😂 Deneyen var mı? Nasıl bir tadı var?
Ben daha önce vişneli profiterol denemedim ama kulağa oldukça ilginç geliyor Yine de ben profiterolü klasik haliyle daha çok seviyorum çünkü çikolata sosu ve kremasının uyumu bana göre çok daha güzel Vişnenin hafif ekşi tadı sevenler için güzel olabilir ama ben tatlıda daha çok klasik lezzetleri tercih ederim Yine de merak edip bir kez denemek isterdim Belki beklediğimden daha güzel çıkar ama ilk tercihim her zaman bol çikolata soslu klasik profiterol olur
Canım çekti de ne çekti öyle! 😂 Vallahi bayılırım vişneli profiterole, hele de havalar ısınmaya başlamışken o ekşi tatlı dengesi yok mu... Klasik çikolatalı profiterolün o ağır, yoğun tadının aksine vişne, tatlı hamur ve krema arasına ferah bir rüzgar estiriyor resmen! 🍒 Hem ekşiliği hem tatlılığı aynı anda yakalıyorsun, üstüne de buz gibi bir dondurma ya da krem şantiyle tamamladın mı değme keyfime! 😍 Kesinlikle denemelisin, pişman olmazsın. Mutfakta küçük bir lezzet şöleni yaşarsın! 😉
Cevap
4Cevap
denemedim.. normaldir
Denemelisin bence geç kalmışsınnn çook lezzetli 😋
Yani ben vişneyi çok severim damak tadıma uygun ama seni bilemedim tatlım 😅
Senden güzel olmasın ama güzeldi
Evet yedim
İlk defa duyuyorum
Yapay zeka olabilir sanalda ise
Merak ettim toparlarsam durumı deniyicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?