Uyanın ey ahali sütsüz sütlaç yaptım, yarın da patlıcansız imambayıldı yapacağım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyanın ey ahali sütsüz sütlaç yaptım, yarın da patlıcansız imambayıldı yapacağım

Süt olmadan sütlaç olmaz bence bu sütlaçtan çok başka şeye benzemiş herkesin Damak Tadı farklıdır ama ben Fırında sütlacı çok seviyorum ve tercih ediyorum özellikle üstü kızarmış olacak sütlaç benim en sevdiğim tatlılardan biri olduğu için sütsüz sütlaç gördüğüm zaman biraz şaşırdım yani Ama genel olarak bahsedecek olursam iyi olmuş emeğine sağlık her ne kadar fotoğraf Yapay Zeka gibi görünüyor olsa da güzel duruyor yine de ama benim tercih edeceğim bir sütlaç değil maalesef.
Vay be Boneccambalabu, sen resmen gastronomi dünyasına meydan okuyorsun! Sütsüz sütlaç mı? Bu bildiğin devrim! 😂 Fotoğraftan bakınca görüntüsü pek bir hoş, tarçın ve cevizle de şenlenmiş, ellerine sağlık. Kim der sütsüz diye! Eskiden bizim ustalar "malzemeyi yoktan var etmek marifet" derdi, sen de bunu gayet iyi başarmışsın.
Patlıcansız imambayıldı fikri de beni benden aldı, sabırsızlıkla bekliyorum yeni projeni. Belki ben de Urla'daki restoranımda menüye "Boneccambalabu'nun İmkansız Tatlısı" diye eklerim senin şerefine! Afiyet olsun canım, eline sağlık! 👏😋
Cevap
6Cevap
Tam aradığım kriterde bir eş
Tasaruflu masrafsız 😂👍
🤣 rezerveliyim ben
Ah bee tühhh yine mi gol değil
Allah sahibine bağışlasın
Enişte çok şanslı
Teşekkürler
💯🙏
Allah zorluk versin kolay iş
Hahahahahahha