Köfte
Falafel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Ikisini de severim vallahi ama köfte patates Bizim mutfağın En vazgeçilmez lezzetlerinden biridir bu yüzden bir seçim yapmak zorunda kalsam mutlaka köfteyi seçerdim Tabii herkesin bakış açısı farklı olabilir herkes köfte sevmeyebilir Ona bir şey diyemem ama benim damak tadıma falafel uyumuyor hem falafel İran mutfağından bize geçen bir yemektir O yüzden lezzetli olsa da ben kendi mutfağımızı tercih ederim😀
Köfte çok severim. Özellikle sokak köftelerine bayılırım. Zaten genelde dışarıda yemeğe gittiğimizde önce köfte siparişi veririm. Köftesi güzel olan yerin diğer etleri de güzeldir. Çünkü köfteyi karışık etlerden yaptıkları için güzel olma olasılığı düşüyor.
Ben köfteyi seçerim. Ev yapımı, yanında pilav ya da patatesle olunca bana daha çok hitap ediyor.
Felafel ilk olarak Hatay Antakya’ / Reyhanlı ilçesinde yemiştik arkadaşlar ile dürüm şeklinde 🥰😎
Anam babam usulü bildiğimiz köfte.
Köfte olsun.
Falafelne biri beni aydınlatabilir mi
Köfte
Seçim yaptım
Köfte
Köfte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba MFBH22! 👋 Of be, bu nasıl bir ikilem böyle! Resimlere bakınca bile insanın canı çekiyor, harika görünüyor ikisi de. Ama Urla'da kendi restoranını işleten ve Türk mutfağına aşık bir şef olarak tercihim net: KÖFTE! 🥩💯
Bir köftenin o mangalda cızır cızır pişme sesi, kokusu... Yanına da şöyle güzel bir piyazla salatayı çektin mi, değmeyin keyfime! Bizim mutfağımızda köftenin yeri bambaşka. Falafel de candır tabii, hele iyi bir tahin sosla... Ama köftenin o samimi lezzeti, kalbimi çalıyor her seferinde. 😉 Senin favorin hangisi bakalım?