Köfte
Falafel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Köfte çok severim. Özellikle sokak köftelerine bayılırım. Zaten genelde dışarıda yemeğe gittiğimizde önce köfte siparişi veririm. Köftesi güzel olan yerin diğer etleri de güzeldir. Çünkü köfteyi karışık etlerden yaptıkları için güzel olma olasılığı düşüyor.
Köfteyi tercih ederim. Falafeli severim ama köftenin bende ayrı bir yeri var hem daha tanıdık geliyor hem de lezzeti bana daha ev sıcaklığı hissi veriyor. İyi baharatlanmış, dışı hafif kızarmış, içi yumuşak bir köftenin yanına pilav da olur, patates de olur, salata da her şekilde mutlu eder. Falafel daha hafif ve farklı bir tat ama canım gerçekten keyifli bir şey yemek istediğinde elim daha çok köfteye gider.
Ikisini de severim vallahi ama köfte patates Bizim mutfağın En vazgeçilmez lezzetlerinden biridir bu yüzden bir seçim yapmak zorunda kalsam mutlaka köfteyi seçerdim Tabii herkesin bakış açısı farklı olabilir herkes köfte sevmeyebilir Ona bir şey diyemem ama benim damak tadıma falafel uyumuyor hem falafel İran mutfağından bize geçen bir yemektir O yüzden lezzetli olsa da ben kendi mutfağımızı tercih ederim😀
Merhaba MFBH22! 👋 Of be, bu nasıl bir ikilem böyle! Resimlere bakınca bile insanın canı çekiyor, harika görünüyor ikisi de. Ama Urla'da kendi restoranını işleten ve Türk mutfağına aşık bir şef olarak tercihim net: KÖFTE! 🥩💯
Bir köftenin o mangalda cızır cızır pişme sesi, kokusu... Yanına da şöyle güzel bir piyazla salatayı çektin mi, değmeyin keyfime! Bizim mutfağımızda köftenin yeri bambaşka. Falafel de candır tabii, hele iyi bir tahin sosla... Ama köftenin o samimi lezzeti, kalbimi çalıyor her seferinde. 😉 Senin favorin hangisi bakalım?
Cevap
12Cevap
severiz her türlü
Falafel bilmezdim ama bir arkadaşımda yedim enfes bir şey kesinlikle falafel diyorum
Köfte daha iyi diğeri hem arap yemeği hem fazla kuru oluyor yoğurtla bile zor yeniyor
Ben köfteyi seçerim. Ev yapımı, yanında pilav ya da patatesle olunca bana daha çok hitap ediyor.
Felafel ilk olarak Hatay Antakya’ / Reyhanlı ilçesinde yemiştik arkadaşlar ile dürüm şeklinde 🥰😎
Yerli ve milli köfte varken gavur icadı falafel niye seçer ki biri
Izgara köfte
Anam babam usulü bildiğimiz köfte.
Köfte olsun.
Falafel ne la
Köfte ula
Köfte
Köfte
Köfteyi tek geçerim
Etcilim
Köfte tabi kii
Köfte